Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Er komt een nieuwe editie van Boxing Influencers

Wie nemen het dit keer tegen elkaar op in de ring?

Echte Meisjes in de Jungle 2023

We hebben er even op moeten wachten, maar binnenkort gaat het programma Boxing Influencers weer van start! Meerdere BN'ers en influencers nemen het weer tegen elkaar op en stappen de ring in, zo meldt de organisatie zondag. Al houden ze de bekende namen liever nog eventjes geheim...

Boxing Influencers

Via Instagram maakt Boxing Influencers bekend binnenkort eindelijk weer van start te gaan. “IT’S OFFICIAL!! 🔥🔥🔥🥊deelt het account bij hun nieuwste post. Hoewel we dit keer nog niet gelijk getrakteerd worden op een aantal namen van deelnemers, kunnen we wel uit het bericht opmaken dat het event plaatsvindt in mei 2024.

Nog even geduld dus en dan is het weer zo ver: hét boksspektakel van de sterren. De eerste drie edities waren een groot succes en nu is het tijd voor seizoen vier. Verschillende BN'ers en influencers gaan met elkaar de strijd aan. 'Meer info volgt', geeft de organisatie als voorlopige teaser. Spannend!

Reacties

''Hmmm, who dares 👀😮‍💨'', plaatst het juice channel-account van Dephlin Jacobs om de boel alvast wat op te stoken. En wanneer Housewife Djamila ''🔥🔥🔥🥊'' reageert op het Instagram-bericht, gooit Dephlin nog wat extra olie op het vuur door haar uit te dagen voor een gevecht. ''Let’s go. I am ready 🥊'' is het antwoord van Djamila. Oeh! Ook voormalig Love Island deelnemer Merijn reageert. ''🫡🫡'', schrijft hij bij het bericht. Hint hij met deze poppetjes dat-ie paraat staat om de ring in te stappen?

Ready to rumble

In eerdere edities durfden onder andere Fabiola Volkers, Vonneke Bonneke, Temptations Mezdi, René Watzema en de gebroeders Roelvink al de ring te betreden. Enne, dat leverde zowel vóór als tijdens het evenement de nodige spanningen op. Op het antwoord wie dit keer de bokshandschoenen aan zullen trekken, moeten we dus nog even geduldig afwachten... Wordt vervolgd!

Bron: Instagram @boxinginfluencers | Beeld: NL Beeld