Hilarisch: Real Housewife Djamila steekt de draak met andere housewife

'Ik kon het niet laten'

Dat real housewife Djamila Celina een echte spraakmaker is van het gloednieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam, is één ding wat zeker is. Maar naast Djamila zijn ook andere housewives het onderwerp van gesprek, en dan met name om hun ‘straattaal skills‘. Enne, juist daarom kon Djamila het dan ook niet laten om een housewife in particular na te doen. Ha!

Straattaal

In een van de eerste afleveringen zien we dat real housewife Hella Huizinga haar veertigste verjaardag gaat vieren. Enne, juist voor deze mijlpaal nodigt ze rappers Henkie T en Glades uit om op te treden. Waar Hella juist elegantie uitstraalt, leert ze ook tijdens haar ontmoeting met de rappers wat straattaal woorden. En laat dat nou de perfecte kans zijn voor Djamila om eventjes de draak met haar aan te steken.

Hi-la-rische imitatie

Op de Instagram-video van Djamila zien we dat de housewife haar roze lokken in heeft geruild voor een blonde – bijna witte – pruik, gehuld in een knalblauwe jurk waarin ze Hella moet voorstellen. Ha! Benieuwd naar de imitatie van Djamila? Je ziet ‘m hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamila Celina (@djamilacelina)

De video gaat over een stukje uit een lied van rapper Henkie T, waar hij praat over een T’tje – wat doelt op een ton – iets waar Hella daarvoor nog helemaal geen weet van had. “Ik kon het niet laten 🤣🤑🫖”, schrijft Djamila dan ook in de caption van de video. “Het is een grapje”, schrijft ze er nog achter. Ah, so it’s all good!

Reacties

Ook in de reacties stroomt het vol met lachpoppetjes. Zo reageert Hella herself ook onder met een lachpoppetje. Housewife Cherry-Ann reageert eronder met: “😳😳 ik schrok! Dacht ff dat het Alice in wonderland was” Anderen reageren met: “😂 geweldig”, “HAHA echt mooi dit😂” en “Briljant 😂”

Bron: Instagram @djamilacelina | Beeld: Instagram @djamilacelina, NL Beeld

Laatste nieuws