Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum verschijnt de reünie van Selling Sunset op Netflix

Aftellen maar!

Sinds begin deze maand is het zevende seizoen van Selling Sunset te zien op Netflix. Heb jij alle afleveringen inmiddels ook al gebinged? Dan hebben we goed nieuws, want er komt nog een reünie-aflevering aan! Wij verklappen alvast wat je daarvan kunt verwachten én op welke datum de reünie te zien is.

Seizoen 7

In het zevende seizoen hebben we weer afscheid genomen van oude vertrouwde makelaars, zoals Maya Vander. "Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel", zei ze daarover tegen Page Six. "De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien.” Natuurlijk zijn Jason en Brett Oppenheimer wel weer beiden in de show te bewonderen. Zij zijn nog altijd busy met de huizenmarkt in Los Angeles. Chrishell Stause is op tour met haar partner G-Flip, en vindt het daarom lastig om haar werk en privéleven te combineren. Enne, daarnaast heeft Jasons nieuwe vriendin het idee dat er nog iets speelt tussen Chrishell en haar ex. Oh oh…

Antwoorden in reünie

Heb jij alle elf aflevering meteen gebinged en ben je daarna in een zwart gat gevallen? We get that. Gelukkig hebben we nog een juicy reünie tegoed! In deze aflevering kunnen we natúúrlijk weer een hoop drama verwachten. Want hoe gaat het nu met Bre Tisie, die in de laatste aflevering boos wegloopt tijdens de opening van het nieuwe kantoor? Maar ook: wat speelt er toch tussen haar en nieuweling Cassandra? En welke rol speelt Chelsea Lazkani eigenlijk in de ruzie tussen deze ladies? In de reünie krijgen we hier hopelijk antwoord op!

Daarnaast staat de slepende ruzie tussen Nicole Young en Chrishell Stause centraal in het zevende seizoen. Terwijl Chrishell al excuses heeft gemaakt voor haar gedrag, wil Nicole daar nog niks van weten. De overige makelaars staan ondertussen achter één van de twee of er juist tussenin. Hoe gaat het nu tussen hun en zal Nicole ein-de-lijk sorry zeggen? Daarnaast zien we ook hoe het met Amanza Smith gaat, die op medisch vlak zware maanden achter de rug heeft, en met Mary Fitzgerald, die helaas een miskraam heeft gehad.

Aftellen maar

Het moge duidelijk zijn: we kunnen een reünie vol drama en (hopelijk) een hoop antwoorden verwachten. We kunnen dan ook niet wachten tot de aflevering op Netflix staat en gelukkig hoéven we ook niet lang meer te wachten. Op 16 november verschijnt de reünie van Selling Sunset namelijk op Netflix. Aftellen maar!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Selling Sunset (Netflix)