Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze BN'ers onthullen zich in de eerste aflevering van The Masked Singer

Raadde jij ze goed?

Afgelopen vrijdag mochten we eind-de-lijk weer genieten van een gloednieuw seizoen van The Masked Singer. Enne, dit keer was het anders dan normaal, want niemand minder dan Monica Geuze mocht zich bij het jurypanel voegen. Maar tijdens de eerste aflevering, moesten we natuurlijk ook al afscheid nemen van niet één, maar twee karakters. Sad!

Let op: deze aflevering bevat spoilers van de eerste aflevering van The Masked Singer. 

The Masked Singer

Natuurlijk is het heerlijk om te kijken naar (de nog) onbekende BN'ers in de meest bombastische pakken. Zo hebben we een nijlpaard voorbij zien komen, maar onder anderen ook een Stinkdier, een Druiventros, een Libelle én een Walrus. Maarre, wie zitten er eigenlijk in deze pakken?

Helaas moesten we aan het einde van aflevering 1 al afscheid nemen van twee karakters: de Druiventros en de Libelle. En die onthullingen waren een ware verrassing!

De Druiventros

Het jurypanel moest natuurlijk vertellen wie zij dachten wie er in de pakken zouden zitten, maar dat dat nog aardig lastig is, bewijzen ze maar weer. Zo dachten ze bij de Druiventros aan onder anderen Jaap Jongbloed, René Froger, Jochem van Gelder, Martien Meiland en Robbert Rodenburg. Echter, had alleen Buddy Vedder het goed. De BN'er die in het pak van de Druiventros zit, was namelijk niemand minder dan Bert van Leeuwen!

De Libelle

Dan is natuurlijk de Libelle aan de beurt. De jury gokte weer in het wild, waarbij niemand het goed had. Zo kwamen er namen voorbij als: Leonie ter Braak, Eloise van Oranje, Jutta Leerdam, Sandra Schuurman, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff. Echter, waren alle namen fout, want toen de Libelle haar ontmaskering deed was het niemand minder dan Dionne Stax!

Wij zijn in ieder geval nu alweer benieuwd welke karakters we volgende week mogen bewonderen en wie zich dan mag gaan onthullen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: William Rutten/Rob Jacobs