Ruben Nicolai over nieuwe pakken The Masked Singer: ‘Next level’

'De pakken zijn dit jaar zo achterlijk mooi'

Het aftellen is begonnen! Volgende week gaat het nieuwe seizoen van The Masked Singer ein-de-lijk van start en daar kijken we enorm naar uit. We zijn niet alleen benieuwd welke BN’ers dit jaar zijn gestrikt om hun zangkunsten te laten horen, de pakken en maskers zijn minstens zo spectaculair. En daar is ook presentator Ruben Nicolai het helemaal mee eens.

Next level pakken

Het is alweer het vijfde seizoen van The Masked Singer dat op het punt van beginnen staat. De pakken en maskers worden elk jaar beter, zo hebben de kostuummakers zichzelf dit jaar wederom overtroffen. Ruben Nicolai stelt dat we ‘minder carnavalskleding dan eerder’ kunnen verwachten. De pakken die de kandidaten dit jaar dragen zijn volgens de presentator “echt next level“, zo zegt hij in gesprek met Veronica Superguide.

Geen kritiek meer

“De pakken zijn dit jaar zo achterlijk mooi”, vindt Ruben. In het verleden is er weleens kritiek geweest op bepaalde pakken, erkent ook de presentator. “Vroeger vonden mensen de maskers dan wel mooi, maar voor de rest zaten er dan gewone kleren onder”, legt hij uit. Maar daar is dit seizoen absoluut geen sprake meer van. “Die kritiek gaan we niet meer krijgen, denk ik.”

Nieuwe karakters

Afgelopen weekend maakte RTL de twintig gloednieuwe karakters al bekend. Enne, we moeten toegeven dat ze echt enorm spectaculair zijn. De karakters van dit seizoen zijn: Badeend, Bonbon, Buffel, Discobol, Druiventros, Eekhoorn, Hert, IJsbeer, Koala, Kogelvis, Libelle, Magiër, Nijlpaard, Schaap, Stinkdier, Toffe Peer, Tuinkabouter, Uil, Walrus en Zeester.

Nieuw panel

Het panel bestaat dit jaar voor het eerst uit vijf personen. Vertrouwde gezichten Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Gerard Joling, Loretta Schrijver en nieuwkomer Monica Geuze. Zij zullen hun uiterste best doen om de ware identiteit van de nieuwe karakters te onthullen.

Monica liet eerder al weten erg veel zin te hebben om dit jaar deel uit te maken van The Masked Singer. “Echt zo ontzettend leuk! Vorig jaar deed ik zelf mee en dit jaar mag ik gewoon in het panel aanschuiven. Ik weet hoe ongemakkelijk het is om te bewegen in zo’n pak, dus ik denk dat ik daar met heel veel ongeloof en empathie naar ga kijken. Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen, het is al bijna en ik heb er heel erg veel zin in”, zei ze.

The Masked Singer is vanaf 10 november te zien bij RTL 4.

Bron: Veronica Superguide, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: William Rutten/Rob Jacobs

Laatste nieuws