Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze over haar nieuwe rol in The Masked Singer: 'Had er ontzettend veel lol in'

'Ik was verschrikkelijk in raden'

Monica Geuze is na haar optreden als Flamingo in The Masked Singer nog zeker niet weg te denken uit het programma. Zo is ze in het nieuwe seizoen te zien in het panel van het populaire programma. Maarre, wat vond ze eigenlijk leuker? Anoniem de sterren van de hemel zingen in een flamingo-pak, of toch in het jurypanel zitten? Aan RTL Boulevard verklapt ze wat haar voorkeur is.

Jurylid

"Ik raad liever wie er in het pak zit", biecht ze meteen op. "Meedoen aan The Masked Singer kan natuurlijk maar één keer, raden kan het hele seizoen lang. Ik had er ontzettend veel lol in, ook al was ik verschrikkelijk slecht in raden. Ik dacht: misschien werkt het in mijn voordeel dat ik zelf in zo'n pak heb gezeten, dat ik snap hoe de hints werken en wat jonge namen ken. Maar het hielp niets", lacht ze.

Lastig

En door de ervaring die ze heeft opgedaan in het programma, weet ze hoe lastig het is voor de deelnemers om te zingen en te dansen in een warm pak. "Alle deelnemers hebben het fantastisch gedaan, zeker als je bedenkt hoe bizar warm en claustrofobisch het is in zo'n pak. Dat heb ik iedereen gezegd, want ik weet hoe zwaar het is om daarin te moeten dansen en zingen. En hoe ontmoedigend het is om na een week repeteren en choreografieën leren te horen: 'Nou, die flamingo is geen danseres...'"

Door het dolle heen

Toen het nieuws bekend werd dat Monica zich mocht aansluiten bij het jurypanel, was ze natúúrlijk door het dolle heen, zo deelde ze openhartig met haar volgers op Instagram.

“Echt zo ontzettend leuk! Vorig jaar deed ik zelf mee en dit jaar mag ik gewoon in het panel aanschuiven. Ik weet hoe ongemakkelijk het is om te bewegen in zo’n pak, dus ik denk dat ik daar met heel veel ongeloof en empathie naar ga kijken. Ik kan niet wachten tot de opnames beginnen, het is al bijna en ik heb er heel erg veel zin in,” aldus Monica. En nu de opnames inmiddels zijn afgerond, hoeven we ook zeker niet lang meer te wachten! Het nieuwe seizoen gaat aankomende vrijdag namelijk al van start. Yay!

Bron: Love Reality, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld