Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: Good Luck Guys deelt fragment van een helse eetproef

Dat belooft in ieder geval spraakmakende televisie!

We zijn ons alweer he-le-maal aan het voorbereiden op de volgende aflevering van Good Luck Guys. Het gaat namelijk niet alleen verkeerd tussen Sharon en Ziggy, maar óók de gevreesde eetproef komt aan bod. Enne, als we de eerste fragmenten mogen geloven, wordt het een ware hel.

Good Luck Guys

Wat gebeurt er als je twaalf bekende influencers op één verlaten strand zet? We zien het in de gloednieuwe realityserie Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter. Twaalf bekende influencers reizen af naar Thailand om hier de ultieme proef te doorstaan: overleven op een verlaten strand aan de andere kant van de wereld. Volledig buiten hun comfortzone gaan de kandidaten, die aan alle luxe zijn gewend, in duo’s de strijd met elkaar aan. Ze verleggen hun grenzen met maar één doel voor ogen: de overwinning én een grote geldprijs.

In de cast van het nieuwe realityprogramma zien we een hoop oude bekenden terug. Zo doen onder meer Sharon en Esmée Ipemaaka de terror twins, en Harrie ‘de dekhengst’ Snijders mee. Ook Love Islands Jotti Verbruggen, Tiktokker Timon Verbeeck, Tiktokker Quinn Bezemer, influencer Monse Rima, Ex on the Beach en Temptations Quentin Steenwinkel, rapper en vlogger King Faisel, zanger en influencer Ziggy Krassenberg, Tiktokker Ricongelooflijk en Tiktokker Famous Morena zijn afgereisd naar Thailand.

Helse eetproef

Al eerder zagen we dat het helemaal uit de hand loopt tussen Sharon en Ziggy, maar dat is dus niet het enige shockerende in de aflevering van vrijdag. In andere fragmenten zien we namelijk dat de deelnemers een eetproef moeten doorstaan. Enne, dan bedoelen we natuurlijk niet culinaire hoogstandjes.

Presentator Robbert Rodenburg legt dan ook precies uit wat de realitysterren op hun bordje kunnen verwachten. Zo komt er een schorpioen voorbij, maar onder anderen ook een spin en een kikker. Oh my...

Gefocust

En daar waar de meesten al bijna over hun nek gaan van het kijken naar het eten, is Ziggy gefocust op de winst. "Alles voor de winst natuurlijk. Ja hoor, ik doe mijn oogjes dicht en ik vreet het. Ik vreet het als een beer alsof ik nog nooit gegeten heb."

Harrie daarentegen is totaal niet blij met de maaltijd. "Haaien, slangen, ik ben voor niks bang, het maakt me echt niet uit. Maar vogelspinnen, dat ga ik van m'n leven echt niet doen." Iets wat we best kunnen begrijpen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot vrijdag!

Bron & beeld: Good Luck Guys, Amazon Prime