Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Kourtney Kardashian bevallen van zoontje

Bronnen rond het stel hebben het heugelijke nieuws bevestigd.

Beschuit met blauwe muisjes voor Kourtney Kardashian en hubby Travis Barker! De 44-jarige Kardashian-telg is volgens verschillende bronnen bevallen van haar kleine spruit. Dit is voor beiden niet hun eerste kind, maar wél het eerste kind van hun samen.

Naam onthulling

Al eerder liet Travis in de podcast One Life One Chance weten dat Kourtney hoogstwaarschijnlijk zal bevallen in de eerste week van november. Enne, laat deze periode nou nét zijn aangebroken. Ook liet de drummer in datzelfde gesprek weten dat ze de naam van hun kleine spruit al hebben bepaald: Rocky Thirteen Barker. Ahw!

Bevallen

Rumour has it dat Kourtney inmiddels zou zijn bevallen van haar vierde kindje, zo zouden bronnen hebben gemeld aan verschillende Amerikaanse nieuwssites. Al eerder werd jongste zusje Kylie Jenner gespot bij een ziekenhuis in Los Angeles. Of ze daar aanwezig was om het nieuwste familielid te ontmoeten, of om Kourtney bij te staan tijdens de bevalling, blijft nog een raadsel.

Gezinsuitbreiding

Kourtney en lover Travis Barker braken vorig jaar het internet toen begin april bekend werd dat zij elkaar in Las Vegas het jawoord hadden gegeven. De twee zijn sindsdien niet bij elkaar weg te slaan, zo hebben we het afgelopen jaar op social media kunnen zien. In juni maakte Kourtney tijdens een optreden van Travis en zijn band bekend dat ze in verwachting is.

Kort daarna maakten de parents to be ook het geslacht van hun kleine spruit bekend. Kourtney en Travis krijgen een jongetje! Mocht Kourtney dus zijn bevallen van haar vierde spruit, betekent het dat de teller bij de familie van Kourtney en Travis op zeven staat. Kourtney heeft al drie kinderen Mason, Penelope en Reign uit een eerdere relatie met Scott Disick. Travis heeft samen met zijn ex Shanna Moakler ook drie kinderen: Atiana, Landon en Alabama.

Bron: Elle, Fem-Fem | Beeld: NL Beeld