Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selma Omari doet boekje open over vader van dochtertje

'Het overtreft al mijn verwachtingen'

Selma Omari is onlangs bevallen van haar dochtertje Amaya. En hoewel ze haar zwangerschap negen maanden lang geheimhield, kunnen we haar zwangerschapsverhaal nu helemaal volgen in haar documentaire Op Mijn Manier. In deze docu zien we hoe ze het als alleenstaande moeder doet, maar zien we ook dat de vader van de baby erg betrokken blijft bij zijn dochtertje.

Een reisje naar Londen

Als je de vierde aflevering van Op Mijn Manier hebt gezien, dan zie je dat Selma pasfoto's van Amaya aan het maken is. De twee gaan namelijk afreizen naar Londen, zo vertelt Selma in de aflevering. "Amaya's papa heeft gevraagd of wij naar Londen willen komen. Of ik bereid was om een week te blijven en alleen met haar te reizen en dat vond ik heel spannend." Selma besluit daarom dan ook om niet alleen met haar dochtertje naar Londen te gaan, maar neemt haar zus Marwa ook mee.

Als Selma de vader van haar kindje opbelt met de vraag of hij een dag alleen op Amaya wil passen – omdat ze zelf ook moet werken in Londen – horen de kijkers voor de allereerste keer de stem van de vader.

Spannend

En hoewel het de vader van haar kindje is, geeft Selma toch toe dat ze het spannend vindt om haar dochter een dag alleen met haar vader te laten. "Hij is haar vader. Hij verdient een band met zijn dochter. Ongeacht hoe ik over bepaalde situaties denk of wat mijn mening is over bepaalde omstandigheden. Het is gewoon haar papa", legt ze uit.

Betrokken

Selma heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze zelf heeft gekozen voor een alleenstaand moederschap, maar dat de vader van haar dochtertje zo erg betrokken is bij de opvoeding, maakt haar blij verrast. "Ik merk in de dynamiek dat hij echt papa wil zijn. Het overtreft al mijn verwachtingen. En alles wat ik eigenlijk durfde te wensen. Amaya heeft een superbetrokken papa en ik vind dat alleen maar leuk voor mijn dochter." Of we de vader van Amaya ook daadwerkelijk gaan zien in de documentaire is nog eventjes afwachten. In de volgende aflevering reizen Selma, Amaya en Marwa af naar Londen.

Bron: Op Mijn Manier, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld