Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Selma Omari komt met realityserie over haar geheime zwangerschap

Voor welke keuzes komt Selma te staan en hoe vliegt ze het alleenstaand moederschap aan?

Premiere Liefde Zonder Grenzen

Selma Omari deelde een aantal maanden geleden dat ze moeder is geworden van een kleine spruit. Dit nieuws kwam echter voor veel mensen onverwachts, aangezien de influencer niks deelde over haar zwangerschap. Tot nu. De kersverse moeder is binnenkort namelijk te zien in haar eigen realityserie over haar geheime zwangerschap.

Selma: Op mijn manier

We kennen Selma natuurlijk allemaal als influencer en vlogger. It's save to say dat ze een van de meest besproken persoonlijkheden van ons land is. Des te verrassender was het dan ook dat ze maandenlang een groot geheim met zich meedroeg: haar zwangerschap.

Begin augustus deelde de trotse mama geheel onverwachts dat ze moeder is geworden. Maar omdat Selma uit het niets bekend had gemaakt dat ze moeder was geworden, kon ze helaas niet alleen maar rekenen op felicitaties. Zo kreeg ze ook een hele lading haatreacties over zich heen. In zes afleveringen laat Selma dan ook iedereen toe in de laatste fase van haar zwangerschap, haar bevalling en daarna. Bij haar mooiste, maar ook intieme momenten. Voor welke keuzes komt Selma te staan en hoe vliegt ze het alleenstaand moederschap aan? Bewust kiezen voor het alleenstaande moederschap toont aan hoe groot Selma's wens is om moeder te zijn. Waarom kiest ze er – ook hier – voor om de niet gebaande paden te bewandelen? En hoe gaat het met alle veranderende omstandigheden? We gaan het zien in 'Selma: Op mijn manier'.

Bevalling

Afgelopen augustus deelde Selma het heugelijke nieuws dat ze moeder is geworden door middel van een aantal lieve kiekjes. “Ik vroeg God om een soulmate en hij gaf me jou”, schreef ze in de caption op Instagram. Ook deelde ze een paar prachtige kiekjes. Op de eerste foto zijn een paar polaroids te zien van Selma met haar prachtige, groeiende baby belly. Op de tweede foto laat de kersverse moeder de handjes van haar kindje zien.

Behalve het nieuws dat Selma moeder is geworden, houdt ze de meeste informatie over haar baby en zwangerschap voor zichzelf. Zo had ze haar zwangerschap goed verborgen gehouden voor de buitenwereld. Ook maakt ze niet bekend wanneer haar kindje is geboren en onthult ze niet wat het geslacht of de naam van haar baby is. Hier gaan we binnenkort echter achter komen in haar gloednieuwe serie.

Selma; Op mijn manier is vanaf 17 oktober wekelijks te streamen bij BNNVARA op NPO Start.

Bron: BNNVARA, Grazia archief | Beeld: NL Beeld