Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Anne en Esther Vedder delen groot nieuws

De twins hebben een gloednieuw merk gelanceerd!

We kennen Anne en Esther Vedder natuurlijk als dé gezichten achter sieradenmerk Vedder & Vedder. De ondernemende twins zitten zeker niet stil, want ze hebben nu een geheel nieuw merk gelanceerd. Met Feather Moms richten de zussen zich op skincare voor zwangere vrouwen. Enne, het eerste product is nu al verkrijgbaar!

Succesvolle ondernemers

Anne en Esther Vedder zijn de succesvolle ondernemers achter het bekende sieradenmerk Vedder & Vedder. Het is inmiddels een understatement dat de zusjes al behoorlijk hard aan de weg hebben getimmerd. Zo hebben ze samenwerkingen gehad met verschillende prestigieuze namen, waaronder niemand minder dan Rita Ora. Ook werden ze opgenomen in de Forbes '40 under 40'- lijst – een enorme erkenning voor jonge zakelijke leiders – en werden ze finalist voor de Entrepreneur of the Year award.

Feather Moms

De visie achter hun gloednieuwe brand? Feather Moms wil moderne moeders ondersteunen tijdens hun zwangerschap met kwalitatieve verzorgingsproducten. Esther is sinds kort ervaringsdeskundige op dit gebied, aangezien ze onlangs moeder is geworden van haar eerste kindje. Tijdens haar zwangerschap realiseerde ze zich dat er nog veel te halen valt op het gebied van self-care producten voor mommy's to be. 'Dit kan anders', dachten de ondernemende zussen en daarom besloten ze Feather Moms op te richten.

De producten van Feather Moms moeten moeders ondersteunen in alle stadia van zwangerschap en moederschap, anders dan de naar eigen zeggen 'stoffige en onpersoonlijke' producten die er nu op de markt te vinden zijn. De slogan van het merk is dan ook ‘Being a mum can be tough, so we make it a little easier’.

Pregnancy Body Balm

Het allereerste product dat de twins uitbrengen is de Pregnancy Body Balm – en dat is nu al verkrijgbaar! Een crème die met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en natuurlijke ingrediënten is ontworpen om striae te helpen voorkomen tijdens de zwangerschap.

Als het aan Anne en Esther ligt de eerste van velen, want ze zijn vastbesloten om Feather Moms te laten uitgroeien tot een merk dat wereldwijd wordt erkend voor zijn toewijding aan het welzijn van aanstaande moeders. En als dat net zo'n succes wordt als hun sieradenimperium, gaat dit zeker lukken!

Beeld: NL Beeld