Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Silio wordt emotioneel tijdens borrel

Hij is naar eigen zeggen in zijn oude patroon teruggevallen...

In de nieuwste aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake is er weer van alles aan de hand. In de vorige aflevering zagen we hoe de koppels de opdracht kregen om een anonieme brief te schrijven aan één van de andere koppels. Bij het lezen van de brief aan hem en zijn partner Manuela, beginnen de trainen te vloeien bij deelnemer Silio. Een paar van zijn medekandidaten snellen zich vervolgens naar hem toe om hem te troosten, maar volgens een aantal anderen zijn we hier getuige van een knap staaltje acteerwerk...

Driehoeksverhouding

In één van de afleveringen van vorige week, werd pijnlijk duidelijk dat MAFS-deelnemer Silio van meerdere walletjes probeerde te eten. Hij werd nogal voor het blok gezet door de experts tijdens de Stay or Leave-ceremonie en bekende uiteindelijk met de partner van Jack, Marissa, te hebben gezoend. Silio viel pas echt door de mand toen later bleek dat hij ook nog met Rosa had gezoend, die weer getrouwd is met Roy. Oh, oh, wat een zooitje, niet? Rosa en Marissa wisten niet van elkaar dat de ander ook met Silio had gezoend en ze voelden zich overduidelijk behoorlijk bedonderd door charmeur Silio.

Ongemakkelijk

Het moment dat alle koppels weer samen komen, is op z'n minst een beetje awkward te noemen. Vooral tussen Silio en Rosa hangt een nogal onaangename, kille sfeer. Dat Silio ook interesse toonde in Marissa, is bij Rosa namelijk totaal in het verkeerde keelgat geschoten. De keuze van Silio om haar geen knuffel te geven, bleek dan ook de juiste. "Ik had geen knuffel van hem moeten krijgen. Dat had ik niet relaxt gevonden. Hij heeft mij gewoon pijn gedaan", vertelt ze.

Brief

Silio en Manuela ontvangen een goudeerlijke brief van Elanor en Mike. Dat de brief minder hard is dan verwacht, komt door Mike. Als het aan Elanor had gelegen had ze Silio namelijk goed de waarheid verteld. Na het lezen van de brief, begint Silio aan zijn betoog. "Mijn gedrag was niet goed, jongens. Ik heb me, nadat we hebben besloten als vrienden verder te gaan, opengesteld naar twee andere dames. Dat was niet netjes van mij." Ook zegt hij dat dit een bekend patroon is voor hem waarin hij dus weer is teruggevallen. Hij geeft aan dat hij wel degelijk goede bedoelingen heeft en daadwerkelijk op zoek is naar een serieuze relatie.

Krokodillentranen?

Vervolgens zien we Silio in tranen uitbarsten. Van een groot deel van de groep kan hij op steun rekenen en hij wordt van alle kanten omhelst door zijn mededeelnemers. Wat opvalt, is dat zijn partner Manuela en briefschrijfster Elanor blijven zitten en elkaar vol ongeloof aankijken. "Manuela en ik kijken elkaar aan van: what the f*ck is dit? Er is zoveel meer gebeurd. Er is zoveel meer besproken. Wij zijn een beetje flabbergasted", aldus een verontwaardigde Elanor.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight