Winning Wednesday: 3x Imperial Parfums Royal box t.w.v. €139

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 3x een Imperial Parfums Royal box t.w.v. €139 weggeven!

Geurenstad

Dubai is een stad van weelde en contrasten, en vooral een stad waar je zintuigen met heerlijke geuren geprikkeld worden. Geuren als saffraan, kardemom, oud en citrusvruchten zijn hier veel te ruiken. En deze geuren komen terug in de Imperial Collection.

De Imperial Collection onthult de geuren van Dubai in zeven bijzondere parfums. In een elegante en verfijnde fles die de smaak voor zeldzaamheid, originaliteit, luxe van grondstoffen en unieke composities alleen maar luid doet gelden. Deze gedenkwaardige collectie kan de wensen van zowel mannen als vrouwen bevredigen. Alle parfums hebben een concentratie van minimaal 30% geurstoffen.

Blue Diamond

Het paradepaardje van de Imperial Collectie is Blue Diamond. Blue Diamond opent met een heldere, sprankelende uitbarsting van bergamot en delicate mandarijn bloesem, waarbij de frisheid van de citrusvruchten zich ontvouwt met zoete jasmijn, voordat sensueel mos en droge houtsoorten een weelderig, langdurig spoor benadrukken.

Blue Diamond bevat kostbare assam oud, een zorgvuldig bewaakte bron die alleen groeit in bepaalde delen van India en nauwgezet wordt gewonnen uit agarhout-bomen. Blue Diamond straalt met een luxe, verleidelijk oud terwijl de warme vanille je omhult met een geraffineerde laatste zwier.

Blue Diamond
€ 159,00 (100 ml)

Royal Box

Voor de feestdagen heeft Imperial Parfums een limited edition Royal Box ontwikkeld rondom de Blue Diamond. In een royal-blauwe box bevindt zich een 30 ml extract parfum van de Blue Diamond, 100 ml showergel en een 40gr bodylotion. Hoe leuk!

Roual Blue diamond
€139

Win, win, win

Wil jij dit najaar het luxe van Imperial Parfums ervaren? We geven je geen ongelijk! Daarom mogen we 3x de Royal Box weggeven t.w.v. €139. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. Succes!

Nieuwsgierig naar alle parfums van Imperial Parfums? Imperial Parfums is bij de geselecteerde parfumerie beschikbaar o.a. Labo-Noir in Bussum.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 21 november. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws