Winning Wednesday: 1x ghd chronos-styler t.w.v. €359

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar. Dit keer mogen we 1x de ghd chronos-styler t.w.v. €359 weggeven!

ghd chronos

Maak kennis met ghd’s nieuwste styler: de ghd chronos. Deze styler is voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van beauty-tech en de meest geavanceerde styler van ghd, dankzij de baanbrekende HD motion-responsive technologie voor ultieme prestaties en stylingsnelheid. Door de HD-motion responsive technologie heeft de styler een nauwkeurige warmtecontrole en drie keer snellere styling!

Door het keramische verwarmingselement haal je het optimale uit de styler, zonder je lokken te beschadigen. Denk aan 85% meer glans, minder pluishaar en een look die 24 uur lang blijft zitten.

De chronos-styler is verkrijgbaar in wit en zwart.

chronos wit
€359

Win, win, win

Wil jij kans maken op de chronos-styler in de kleur wit? Wij mogen één exemplaar t.w.v. €359 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 20 februari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Laatste nieuws