Winning Wednesday: 1x M.A.C Lovestruck Luck-pakket t.w.v. €163

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag: een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 1 M.A.C Lovestruck Luck-pakket t.w.v. €163 weggeven!

Lovestruck Luck

Binnenkort is het Valentijnsdag! Speciaal voor de dag der liefde heeft M.A.C de Lovestruck Luck Collection uitgebracht. Deze collectie is geïnspireerd op het Chinese jaar van de draak – elk product heeft dan ook een limited-edition verpakking die je laat denken aan een draak. De collectie bestaat onder meer uit een prachtige vuurrode lipstick, highlighter, blush, mascara, oogschaduw en cleansing oil. Nieuwsgierig geworden? Wij mogen een aantal van deze mooie items weggeven!

Eyeshadow Palette X6

Het Eyeshadow Palette X6 bestaat uit zes prachtige kleuren die lang blijven zitten. Met deze warme tinten maak je je make-uplook helemaal af. Extra leuk: de kleuren bevatten allemaal een prachtige shimmer waardoor je ogen gegarandeerd alle aandacht krijgen.

€50

 

Powder Blush

Ook de Powder Blush ziet eruit om door een ringetje te halen. De Full of Wonder is een warme kleur die een lichte textuur heeft voor een natuurlijke look. Bovendien bevat de Powder Blush vitamine E, waardoor de blush ook nog eens een treat is voor je huid.
€36

Lustreglass Lipstick

Je lippen voeden en kleuren? Yes please! Met de Lustreglass Lipstick doe je dit allebei. Stift je lippen vuurrood met de mooie Powerfully Potent Deep-kleur. Door de toevoeging van frambozenpitolie en biologische olijfolie houd je je lippen ook nog eens lekker zacht.
€32

Molten Metal Highlighter

Last but not least: de Molten Metal Highlighter. Deze vloeibare highlighter is makkelijk te mengen en is geschikt voor elke huidtint. Ook deze highlighter bevat een shimmer waardoor-ie perfect is voor een leuke Valentijnsdag-date!
€45

Win, win, win

Wil je kans maken op bovengenoemde producten t.w.v. €163? Het enige wat je hoeft te doen, in onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 6 februari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws