Winning Wednesday: 3x Homerun Sweater van Oilily t.w.v. €139,90

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 3x een Homerun Sweater van Oilily t.w.v. €139,90 weggeven!

Oilily

Oilily is al jaren een begrip in Nederland. Hoewel het merk begon als kinderkledingmerk, lanceerde het label in 1990 hun eerste damescollectie. Veel volwassenen wilden zich namelijk ook graag in de kleurrijke kleding van het merk hullen. Anno 2023 heeft Oilily naast dames- en kinderkleding ook kleurrijke tassen en beddengoed in het assortiment.

Inmiddels bestaat Oilily zestig jaar en het merk heeft al veel bijzondere mijlpalen meegemaakt. Een van de hoogtepunten? Dat was toch wel dat koningin Elizabeth het merk een bedankbrief stuurde. De koningin liet destijds weten dat ze het merk fantastisch vindt voor haar kleinzonen. Ook Gigi Hadid is nog steeds groot fan van het merk.

Homerun Sweater

Nu de herfst is aangebroken, is het officieel sweater weather. We breiden onze garderobe dan ook graag uit met een heerlijke sweater. Waar we een oogje op hebben? Dat is de Homerun Sweater van Oilily. Deze sweater oogt zowel stylish als ontspannen en zit ontzettend lekker omdat-ie een semi-oversized fit heeft.

€139,90

De Homerun Sweater is verkrijgbaar in maten XS tot XXL en is gemaakt van 100 procent organisch katoen.

Win, win, win

Wij mogen maar liefst 3 Homerun Sweaters weggeven t.w.v. €139,90. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen en Oilily te volgen op Instagram. Succes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OILILY (@oililyworld)

Deze actie loopt tot en met dinsdag 31 oktober. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws