Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix deelt trailer zesde seizoen Élite

Spannend!

Nog maar twee weekjes en dan kunnen we het zesde seizoen van Élite eindelijk bingewatchen. Netflix heeft deze week de spannende trailer gedeeld en die belooft weer veel goeds!

Trailer

Er stond de leerlingen van Las Encinas weer van alles te wachten in het vijfde seizoen, waardoor we iedere aflevering weer op het puntje van onze stoel hebben gezeten. Zo zagen we een aantal nieuwe gezichten, onder andere van Alex Pastrana en Ander Puig. Natuurlijk was er weer een lekkere cliffhanger, waardoor we nu alweer een tijdje uitkijken naar het zesde seizoen. Dat is vanaf 18 november te zien, dus het duurt niet lang meer.

Aan de trailer te zien kunnen we weer een hoop sex, drama en mysteries verwachten. Helaas moeten we het zonder een aantal vertrouwde gezichten doen dit keer, want we weten inmiddels dat Samuel (Itzan Escamilla), Rebeka (Claudia Salas) en Omar (Omar Ayuso) niet terugkeren in het nieuwe seizoen.

Zevende seizoen

We kunnen ons geluk niet op, want naast een zesde komt er ook een zevende seizoen van de serie. Dat maakte Netflix vorige maand bekend. En wat nog leuker is, is dat er een geliefd en bekend personage terugkeert in dat seizoen. Exciting! De one and only Omar Shanaa gaan we namelijk wel weer terugzien op de school in het zevende seizoen. Dat belooft wat! Wanneer dat seizoen van start zal gaan is helaas nog niet bekend, maar wij verheugen ons er alvast op!

Bron: Filmvandaag | Beeld: YouTube, Netflix