Netflix deelt eerste beelden en releasedatum van Élite seizoen 7

Wij kunnen niet wachten!

Heel goed nieuws voor fans van Élite. Het zevende seizoen van de Spaanstalige Netflix-hit komt eraan, en daarom trakteert de streamingsdienst ons op de releasedatum én de eerste beelden. Kleine spoiler: we moeten nog wel heel even geduld hebben voordat we nieuwe afleveringen kunnen bingen.

Zevende seizoen

Het is alweer even geleden dat Élite seizoen zes op Netflix verscheen, dat was in november vorig jaar. Inmiddels hebben we die afleveringen dan ook al meerdere keren gebingd en kijken we enorm uit naar het zevende seizoen. Enne, als we Netlfix mogen geloven is het het wachten waar. Het belooft ‘een episch avontuur voor de studenten van Las Encinas’ – een fictieve elitaire middelbare school – te worden volgens de streamingsdienst. We can’t wait!

Releasedatum

Hoewel het weer veelbelovend klinkt, moeten we helaas nog wel even geduld hebben voordat we van een nieuwe seizoen Élite kunnen genieten. De releasedatum van het zevende seizoen is namelijk 20 oktober. Dan zullen de nieuwe afleveringen te zien zijn op Netflix. Als zoethoudertje heeft de streamingsdienst nu alvast de eerste beelden gedeeld. En daar worden we dan wel weer heel blij van! Bekijk de trailer hieronder:

Oude bekende

Eerder heeft Netflix al verklapt dat er in het zevende seizoen een geliefd en bekend personage terugkeert. Exciting! De one and only Omar Shanaa gaan we namelijk terugzien op de school. Dat belooft wat! We moeten dus nog een paar maanden geduld hebben voordat het nieuwe seizoen start, maar wij verheugen ons er alvast op!

Bron: YouTube Netflix Nederland & België, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: Élite (Netflix) 

Laatste nieuws