Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! Netflix kondigt achtste seizoen van Élite aan

Heel goed nieuws!

Heel goed nieuws voor fans van Élite. Want terwijl we wachten tot het zevende seizoen van de Spaanstalige hitserie op Netflix verschijnt, heeft de streamingsdienst ook al bevestigd dat er een achtste seizoen wordt gemaakt. We moeten nog wel even geduld hebben voordat we nieuwe afleveringen kunnen bingen, want de streamingsdienst deelt dat de productie van het achtste seizoen pas in augustus begint.

Élite

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je Élite nog niet kennen: de populaire Spaanstalige serie is al sinds 2018 te zien op Netflix. Élite gaat over arbeiderskinderen die zich inschrijven voor Las Encinas, een elitaire privéschool in Spanje. Dat zorgt voor een botsing tussen arm en rijk. Enne, die avonturen kunnen we inmiddels al zes seizoenen lang volgen.

Zevende seizoen

We kunnen dan ook niet wachten tot het zevende seizoen van Élite op Netflix verschijnt. Het is namelijk alweer even geleden dat seizoen zes op de streamingsdienst verscheen, dat was in november vorig jaar. Maare, als we Netflix mogen geloven is het het wachten waard. Het belooft ‘een episch avontuur voor de studenten van Las Encinas' te worden volgens de streamingdienst. We moeten nog wel heel even geduld hebben, want de nieuwe afleveringen zijn pas vanaf 20 oktober te zien.

Oude bekenden

Eerder heeft Netflix al verklapt dat er in het zevende seizoen een geliefd en bekend personage terugkeert. De one and only Omar Shanaa gaan we namelijk terugzien op de school. Dat belooft wat! En ook in het achtste seizoen kunnen we nieuwe acteurs verwachten, waaronder Ane Rot en Nuno Gallego. We moeten dus nog een paar maanden geduld hebben voordat het nieuwe seizoen start, maar wij verheugen ons er alvast op!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Élilte (Netflix)