Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louisa Janssen onder het mes: ‘Tijd voor wat verbouwingen’

'Neus, gezicht en borsten, heb er zin in'

Louisa Janssen is nog maar net terug uit de jungle voor de opnames van een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle. Enne, de realityster is nu alweer druk met nieuwe plannen. Ze gaat namelijk onder het mes voor een aantal 'verbouwingen'.

Neus, gezicht en borsten

De afgelopen weken was Louisa in de jungle van Suriname voor een nieuw seizoen van EMIDJ. Ze had daar genoeg tijd om na te denken, en blijkbaar kwam ze toen tot de conclusie dat het tijd was om weer iets aan zichzelf te laten doen. Eenmaal terug in Nederland heeft ze dan ook meteen actie ondernomen. "Opnames even achter de rug, nu weer tijd voor wat verbouwingen!" schrijft de realityster op Instagram.

Daarbij deelt ze een foto van haar lichaam, waarop de plastisch chirurg met stift van alles heeft getekend. "Vanmiddag even gesprek gehad met dokter Aganloo we gaan weer ff wat dingen opknappen!!! Neus, gezicht en borsten, heb er zin in", aldus Louisa. Ook heeft ze meteen een boodschap voor iedereen die zijn of haar mening wil delen. "En de mensen mogen er weer wat van vinden. 😘"

Plastische chirurgie

Het is niet de eerste keer dat Louisa plastische chirurgie ondergaat, en daar is ze altijd heel open over. De realityster heeft al enorm veel aan haar lichaam laten sleutelen. Van haar billen tot haar borsten en van haar heupen en taille tot haar onderkin. Bovendien heeft ze in 2021 'drie kilo vet' laten wegsnijden. "En ze hebben zeven liter vet weggezogen uit mijn buik, rug en zijkant." Het resultaat van deze nieuwe 'verbouwing' krijgen we ongetwijfeld binnenkort ook weer te zien op the gram!

Terug uit de jungle

Ondertussen maken we ons op voor een nieuw seizoen van Echte Meisje in de Jungle. Dit jaar zijn er weer elf ladies die het avontuur aangaan. Onlangs vertrokken ze vanaf Schiphol naar de rimboe van Suriname. Enne, daarbij zagen we ook twee oude bekenden. Niet alleen Louisa is dit jaar weer van de partij, ook Michella Kox meldde zich weer op het vliegveld. Of ze het dit jaar wel naar haar zin had in de jungle? "Ik kan nu wel zeggen dat de jungle een hel was, maar dit is niet het moment om te klagen over een jungle terwijl er zoveel ellende op de wereld is en ik dankbaar mag zijn dat ik nu thuis ben met mijn dierbaren", schreef ze bij thuiskomt. Maar ik ben er weer. ❤️”

Bron: Instagram @louisa.janssen | Beeld: NL Beeld