Dat wordt wijnen! Action komt met betaalbare wijnkoelkast

Wil je hebben!

Houd jij ervan om een avondje met je vriendinnen te wijnen? Dan wil je natuurlijk wel het liefst een koud glas Chardonnay of Pinot Grigio serveren. No worries! Action komt met een speciale wijnkoelkast – en je scoort ‘m ook nog eens voor een prikkie!

Wijnkoelkast

Een heerlijk flesje wijn kun je natuurlijk bewaren in een gewone koelkast. Maar tegenwoordig zie je steeds vaker een speciale wijnkoelkast. Vooral in nieuwe keukens laten mensen een wijnkoelkast inbouwen, maar hier zit natuurlijk wel een behoorlijk prijskaartje aan.

Daar heeft Action iets op bedacht, want de winkelketen komt met een speciale wijnkoelkast – én ook nog eens voor een betaalbare prijs. Wil je hebben!

Betaalbare prijs

In de webshop van de Action kun je deze ge-wel-dige wijnkoelkast bestellen. De koelkast biedt ruimte voor maar liefst 24 flessen wijn. Voor ieder wat wils, right? Het is een klein, maar fijn formaat en daardoor overal en in ieder huis neer te zetten. De temperatuur van de wijnkoelkast kun je zelf bepalen tussen de 5 en 8 graden. Daarnaast is de koelkast super zuinig en gebruikt-ie nog geen 140 kWh per jaar – éxtra fijn in deze dure tijden natuurlijk. En bovendien zorgt de LED-verlichting voor een prachtige en luxe uitstraling. We love it!

Voor €149 bewaar jij voortaan je favoriete wijntjes in een heuse wijnkoelkast en kun je je vriendinnen trakteren op een koud glas vino! Dat wordt wijnen, wijnen, wijnen!

Vele voordelen

Het bewaren van een flesje wijn in een wijnkoelkast kent vele voordelen. Door de speciale koelkast blijft de wijn op een constante temperatuur gekoeld. Hierdoor blijven de smaken van de wijn intact. Tevens is het beter voor de houdbaarheid van de wijn, daardoor kun je er langer van genieten. Daarnaast hebben wijnkoelkasten een UV-werend glas. UV-straling kan namelijk veel invloed hebben op de kleur, smaak en geur van wijn. Door dit speciale glas wordt de wijn extra goed beschermd. Bovendien heeft de koelkast een optimale luchtvochtigheid en liggen de flessen wijn horizontaal in de koeling, waardoor de kurk niet zal uitdrogen. En tot slot is de wijn altijd klaar om ingeschonken te worden, door de perfecte temperatuur.

Bron: Fem Fem, Action | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws