Get cozy: de herfstcollectie van Action ligt in de winkels

We love it!

Nu de zomer dan écht op z’n einde loopt, maken we ons weer op voor een nieuw, cozy seizoen. Je huis herfstproof maken? Daarvoor moet je naar de Action. Daar vind je namelijk een gezellige collectie, waarmee je voor een prikkie grote veranderingen kan geven aan je interieur.

Hallo herfst

De dagen worden korter, de bladeren verkleuren en de kaarsjes gaan weer aan: het moge duidelijk zijn, de herfst staat weer voor de deur! En hoewel wel nog enorm kunnen genieten van de laatst nazomerdagen, heeft de herfst toch ook wel weer iets heel gezelligs. En als er dan toch een nieuw seizoen op de stoep staat, is dat meteen een goede reden om je interieur een kleine update te geven.

Interieur

Niet is zo leuk als je slaapkamer en woonkamer in de herfstsferen te brengen. Want als het buiten donker wordt, moet je het binnen gezellig maken! Bij de Action ben je hiervoor op het juiste adres. Enne, dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Want met wat nieuw beddengoed, een gezellig kleed en wat kussens op je bed, heeft je slaapkamer meteen weer een nieuwe look.

 

Beeld: Action 

Dat geldt ook voor je woonkamer. Leg een nieuw kleed onder de bank en voeg wat extra kussens toe, en het is meteen lekker cozy. Ook kun je met decoratie een gezellige sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan de leuke bamboe lantaarns uit de nieuwe collectie. Hierboven zie je een greep uit de herfstcollectie van Action, met daarin zachte kleuren en een warme uitstraling door de fijne stoffen. We like! 

Bron en beeld: Action 

Laatste nieuws