Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Robbert Rodenburg onthult nieuw seizoen Open Kaart

We can't wait!

Hij won Expeditie Robinson 2021, wil een documentaire maken over zijn coming-out, presenteert het gloednieuwe programma Good Luck Guys en scoort hoge kijkcijfers met zijn YouTube-series. Robbert Rodenburg timmert keihard aan de weg én met succes, want er komt een nieuw seizoen Open Kaart – die al heel snel te zien is!

Open Kaart

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mocht je de serie nog niet kennen, hierbij een kleine recap. In Open Kaart ontvangt Robbert Rodenburg gasten met wie hij openhartige gesprekken voert. Om en om beantwoorden ze vragen over diepgaande, actuele en gevoelige onderwerpen, waardoor gasten vaak heel open hun verhaal delen. In de afgelopen twee jaar heeft Robbert al vele grote namen tegenover zich gehad, waaronder Eloise van Oranje, André van Duin, Hugo de Jonge, Romee Strijd, Sylvie Meis and many more.

Open en eerlijk

Iedereen lijkt te willen aanschuiven in het programma Open Kaart. Enne, Robbert krijgt het ook nog eens voor elkaar dat zijn gasten allemaal even open en eerlijk zijn. "Ik denk dat we vanaf het begin de lat hoog hebben gelegd met interviewkandidaten kiezen. Op een gegeven moment vielen er een paar goede namen en dat heeft wel voor een sneeuwbaleffect gezorgd", vertelde hij eerder aan Grazia. "Ik probeer tijdens de gesprekken zelf altijd eerlijk en kwetsbaar te zijn en dingen te vertellen. Dat heeft er, denk ik, aan bijgedragen dat mijn gasten dat ook durven te zijn. Ik probeer altijd een rustige, veilige setting voor hen te creëren, zodat ze zich chill voelen en achteraf blij zijn met het gesprek. Ik heb ook niet die harde showbizzprogramma-insteek van: ja, je hebt dit gezegd, punt uit! Als iemand echt spijt heeft van een uitspraak, haal ik die eruit. Ik denk dat mensen zich daardoor op hun gemak voelen en makkelijker dingen vertellen."

[gallery ids="555244,555245" link="none" size="large" td_select_gallery_slide="" td_gallery_title_input=""]

Nieuw seizoen

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de serie Open Kaart, want Robbert onthult vandaag dat er een nieuw seizoen aankomt. Op Instagram Stories schrijft hij: "WE KOMEN TERUG! Aanstaande donderdag, 16:00 uur!!!!! Een nieuw seizoen van Open Kaart!!!!" Ook vraagt hij zijn followers welke namen er niet mogen ontbreken in het nieuwe seizoen. "Wie willen we zien dit seizoen???? Kom maar door!!!"

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van Open Kaart gaat donderdag dus al van start. We can’t wait!

Bron: Instagram @robbertrodenburg | Beeld: NL Beeld, Instagram @robbertrodenburg