Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Timothée Chalamet straalt in gloednieuwe Chanel-campagne

De eerste beelden zien er veelbelovend uit!

Niemand minder dan Timothée Chalamet straalt in de nieuwe campagnefilm van Chanel voor de iconische Bleu de Chanel-geur. Speciaal voor het luxelabel heeft de acteur – die ook ambassadeur is voor het parfum – de handen ineengeslagen met regisseur Martin Scorsese. Enne, de eerste beelden zijn enorm verleidelijk!

Timothée voor Chanel

Bij een naam als Chanel, weet je dat je kunt rekenen op weelde. Dit zagen we in juni dit jaar al, toen Timothée Chalamet als ambassadeur van het parfum Bleu de Chanel werd aangekondigd. De kiekjes van de knappe acteur, geschoten door fotograaf Mario Sorrenti, konden op bijzonder veel liefde rekenen.

Maar toen er werd gespot dat Timothée met niemand minder dan levende legende Martin Scorsese werkte aan een mysterieuze campagnefilm, sloeg menig hart pas écht op hol. We hebben even moeten wachten sinds die gelekte kiekjes, maar nu is dan ein-de-lijk het moment daar. De nieuwe Bleu de Chanel-film is namelijk uit!

Persoonlijk randje

Ondertussen heeft Chanel ons verwend met een aantal behind the scenes kiekjes en teaser-video's. Zo deelt de Amerikaans-Franse acteur hoe gelukkig hij zichzelf prijst dat hij langs deze weg de kans krijgt om met Scorsese te werken.

"Het is één van de highest honours al dan niet dé highest honour dat ik met Martin Scorsese mag werken in New York", zo verklapt Timothée. Als we de teasers mogen geloven, zal de korte film ingaan op het contrast tussen het artiest-zijn, en het bestaan als celeb.

Chanel stelt zelf over de korte film: "In een wereld waar de felle spotlights van het beroemd zijn ons vaak blind maken voor de realiteit, vertolkt Timothée Chalamet een man die op een zoektocht gaat naar zichzelf, alleen z'n eigen instinct volgend, in een diep openhartige rol die speciaal voor hem geschreven is." Oeh la la!

Het valt natuurlijk niet te ontkennen dat Chalamet de afgelopen maanden niet alleen als acteur regelmatig de headlines heeft gehaald, maar dat z'n persoonlijke leven evengoed veelvuldig onder de loep wordt genomen.

"De film verkent de delicate ambivalentie tussen de overexposure die gepaard gaat met roem, waardoor de acteur een gescripte versie van zijn leven leidt, en zijn diepe verlangen om authenticiteit te zoeken in zijn vak." Wil je zien, dus!

Bron & Beeld: Chanel