Selma Omari deelt 5 leuke zomertrends uit de Tommy Hilfiger Summer Shop

Ook deelt de fashionista een paar leuke stylingtips.

Als iemand veel over beauty en fashion weet is het Selma Omari wel. Het is dan ook niet zo gek dat Selma zich een van de brand partnership influencers van Tommy Hilfiger mag noemen. Hoog tijd dus voor Grazia om Selma te vragen naar fijne stylingtips.

Summer Shop

De trends du moment waar Selma fan van is, zijn allemaal te vinden in de Summer Shop van Tommy Hilfiger. De Summer Shop staat boordevol met staple items, hebberigmakende tassen en prachtige zomerkleding. Tijd om te shoppen, dus!

1. Hot deze zomer

Wat deze zomer dé fashiontrend wordt? Daar hoeft Selma niet lang over na te denken: “Iets wat je veel gaat zien, zijn hooded dresses en tops. Dus echt een jurk met een capuchon eraan. Ook zijn de cut outs in kledingstukken helemaal van nu.”

2. Kleur van de zomer

Oranje wordt een van de kleuren die we de komende maanden veel zullen spotten, maar van welke kleuren is Selma fan? “In de zomer mogen felle kleuren niet ontbreken, maar neutrale kleuren als zwart – een tint die obviously altijd kan – grijs, en beige zullen we ook veel terugvinden in kleding. Ook olive green met gouden details maakt een comeback.”

“Wat deze zomer ook zeker niet mag ontbreken zijn opvallende accessoires. Accessoires maken echt je outfit af. Als je een simpele outfit draagt, kunnen accessoires je hele look opfleuren. Ik ga deze zomer all out met accessoires.”

 

Gestreepte strandtas deep orange – €149,90

3. Streepjes

Items met streepjes raken nooit out of style, maar zijn deze zomer populairder dan ooit. En dat is megafijn want je kunt streepjes op superveel manieren stylen. “Je kunt streepjes het best combineren met rustige items. Denk aan een linnen broek in één kleur of een mooie jeans.”

“Streepjes doen overigens zeker niet onder aan kleur, dus een streepjesitem in je outfit mag de enige eye catcher zijn in je look. Wil je toch een wat opvallendere look? Maak je look dan af met een mooie, felgekleurde tas. Deze roze schoudertas uit de Summer Shop-collectie van Tommy Hilfiger vind ik daar perfect voor. Dan draag je toch een item bij je dat in het oog springt.”

CHIC HOBO-SCHOUDERTAS MET MONOGRAM€ 129,90
Chic Hobo-scoudertas met monogram – €129,90

“Houd je je look liever wat subtieler? Maak je look dan compleet met een kleine, zwarte schoudertas. De zwarte, getextureerde schoudertas met monogram uit de Summer Shop vind ik heel mooi.”

4. The bigger the better

Ook luchtige, oversized items passeren deze zomer de revue. En daar is Selma groot fan van. “Ik ben daar de laatste tijd erg in to. Two pieces vind ik heel erg fijn; en dan heb je gelijk je outfit compleet.”

“De volgende combinaties zijn altijd top: een oversized jurkje met mooie laarsjes eronder, een two piece met mooie sandalen of een oversized shirt met bermuda shorts met mooie dad sandalen eronder. Combineer met een paar leuke accessoires en klaar is Kees.”

HIGH RISE DENIM BERMUDA-CULOTTE
High Rise Denim Bermuda-Culotte – €119,90

 

5. Comfortabel

Maar het allerbelangrijkste waar een goede zomeroutfit aan moet voldoen, is dat je je er goed in voelt. “Het moet vooral heel comfortabel zijn. Je wilt je niet ongemakkelijk voelen in een zomeroutfit die niet lekker of te strak zit. De heel strakke outfits zijn deze zomer denk ik ook een beetje passé. Deze zomer willen we vooral luchtige items dragen.” Hear, hear! 

Beeld: Selma Omari, Tommy Hilfiger

Laatste nieuws