Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

8x de favoriete herfstgeuren van de redactie

Deze nieuwe lanceringen zijn heerlijk!

Oogstrelende flacons, bijzondere combinaties en luxe ingrediënten. Bij een nieuw seizoen horen nieuwe geuren. Dit zijn onze herfstfavorieten:

Kayali - Vanilla Oud

Als het op nieuwe lanceringen aankomt, levert KAYALI-founder Mona Kattan geen half werk. Oud is een belangrijk geur voor haar en dus bracht ze onlangs de Oudgasm-collectie uit. Een collectie die uit vier geuren bestaat: Oudgasm Vanilla Oud, Oudagsm Café Oud, Oudgasm Rose Oud en Oudgasm Tabacco Oud. Onze favoriet? Dat is toch wel de Oudgasm Vanille Oud. Een geur die met noten als peer, saffraan, witte musk, vanille suiker, en natuurlijk Oud een heerlijke verrassing is.

€ 139 (50 ml)

Gucci - Gorgeous Magnolia

Jawel, de Gucci Flora-lijn is opnieuw uitgebreid met een heerlijke, hebberigmakende geur. Maak kennis met Gucci Flora Gorgeous Magnolia. Zoals de naam al doet vermoeden, is magnolia de grote ster in deze geur. Door de toevoeging van Patchoeli en braambes is dit parfum een fris bloemenfeest in een flesje. Heerlijk!

€113 (50 ml)

Betty Barclay - Happiness

Van Betty Barclay's Happiness worden we – inderdaad – happy! De fruitige noten (peer, zwarte bes en appel) in combinatie met bloemennoten (roos en jasmijn) en basisnoten amber en muskus maken deze geur eentje om over te dromen.

€32,95 (50 ml)

Gucci - Gucci Guilty Elixer de Parfum

Bergamot, mandora, blauweregen, roos, vanille absolue, tonkaboon en patchoeli: ze komen allemaal samen in Gucci's nieuwste geur: Gucci Guilty Elixir Pour Femme. Een heerlijke geur waar we geen genoeg van krijgen. Of dit een van onze nieuwe favorieten is? Guilty!

€161 (60 ml)

Viktor&Rolf - Good Fortune Elixir Intense

Viktor&Rolf weet ons telkens weer te betoveren met hun heerlijke parfums. Hun nieuwste parfum is Good Fortune Elixir Intense. Inderdaad: de opvolger van Good Fortune. Deze geur is net een tikkie zwoeler dan het origineel, maar bevat uiteraard – net als de voorganger – de noten bourbon vanille, jasmijn en venkel.

€143,40 (90 ml)

Guerlain - Oud Yuzo Forte

Guerlain breidde onlangs de Aqua Allegoria-lijn uit met drie heerlijke parfums die perfect bij het najaar passen. Rosa Palissandro Forte, Bosca Vanilla Forte en Oud Yuzo Forte zijn stuk voor stuk heerlijke geuren, maar uiteraard hebben wij hier ook weer een favoriet van. Van Oud Yuzo Forte krijgen we geen genoeg. De onverwachte combinatie van krachtig oud hout in combinatie met sprankelend yuzu en een vleugje citrus maken dit een geur to die for. 

€113 (75 ml)

Burberry - GODDESS

Burberry's nieuwste parfum GODDESS is devine! Deze geur bevat een trio van vanillegeurnoten, waardoor deze geur een aanrader is voor de vanillefans onder ons. Door toevoegingen van lavendel en houtachtige nuances krijgt het parfum helemaal dat beetje extra. Heerlijk!

€113 (50 ml)

Molton Brown - Wild Mint & Lavandin

Molton Browns nieuwste geur Wild Mint & Lavandin is te omschrijven als krachtig, maar tegelijkertijd ook verfijnd. In het eau de parfum komen noten munt, basilicum en lavendel samen voor een frisse, heerlijke twist. Wij zijn fan.

€130 (100 ml)

Benieuwd naar nog meer heerlijke herfstlanceringen? In Grazia editie 6 delen we nog meer fijne herfstnieuwkomers. Vanaf 11 oktober in de winkel. 

Beeld: Adobe Stock (bewerking)