Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben: 3x de leukste weekaanbiedingen van de Action

We like it!

Het kan bijna niet dat iemand géén fan is van de Action, toch? En juist daarom delen wij de drie leukste weekaanbiedingen van het koopjesmekka van Nederland.

Smartairfryer XL

Allereerst is deze superhandige en snelle smartairfryer XL in de aanbieding voor nog geen 40 euro. Met deze airfryer snack jij altijd met een gerust gevoel', zo luidt de omschrijving. Daarnaast maak je met deze XL-variant ook nog eens extra veel, dus het hele gezin kan gezellig aanschuiven. Daarnaast is de airfryer supermakkelijk te bedienen met het digitale scherm. Enne: de keuze is reuze! Ga je voor patat, een pizza of toch een lekker stukje vlees? Bijna alles is mogelijk. Verantwoord genieten, wie wil dat nou niet?

Action

Teddymandjes

Deze té leuke teddymandjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken in deze top 3. Je hebt ze in verschillende varianten en kleuren. Zo heb je een wat kleinere, en een wat grotere mand in het wit en in het zwart. Superleuk om als set te kopen! Een stijlvolle manier om je spullen op te bergen, toch? Enne, dat samen voor nog geen 6 euro. Koopje!

Action

18-delige bordenset van Azur

Natuurlijk hoort ook deze prachtige blikvanger thuis in dit rijtje. Eerder waren de aardewerkborden van Azur ook al erg in trek bij de Action, waardoor wij zeker weten dat dit ook een grote favoriet wordt. Voor nog geen 50 euro heb jij deze 18-delige bordenset – wat dus geschikt is voor zes personen – al in huis. Dat laat je toch niet aan je voorbijgaan? Let wel op: deze bordenset is alleen online te bestellen en dus niet verkrijgbaar in de winkel. Wees er dus snel bij, want op is ook echt op!

Action

Elke woensdag is het tijd voor een nieuwe weekfolder bij de Action. Hier staan elke week maar liefst 150 nieuwe artikelen in én de allerbeste koopjes. Net zoals we gewend zijn van Action. Love it!

Bron: Action | Beeld: Adobe Stock