Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Komt er eigenlijk een reünieaflevering van Love Island?

Kimmy en Kengi verklappen het een en ander.

Love Island 2023 is helaas alweer afgelopen en inmiddels weten we welk koppel er als grote winnaar uit de bus is gekomen. Kimmy en Kengi mogen zichzelf de winnaars noemen en schuiven bij Farja's programma Realitea aan om te praten over hun toekomstplannen. Daar vertellen ze ook meteen of we een reünieaflevering kunnen verwachten.

Prijzengeld

Kimmy en Kengi zijn helemaal in love sinds hun deelname aan Love Island. De twee vertelden onlangs in gesprek met Grazia al dat ze een hoop plannen voor de toekomst hebben en ook al weten wat ze met het prijzengeld gaan doen. Naast reizen willen ze het geld namelijk investeren in een opvang voor dieren, die Kimmy op een dag hoopt op te zetten. “Ik wil heel graag later een soort dierenopvang. Het liefst in Spanje”, vertelt ze aan Grazia.

Ook hebben Kimmy en Kengi allebei een eigen bedrijf en komt het geld goed van pas om daarin te investeren. Kengi heeft een gezondheidsplatform en Kimmy een eigen kledingmerk. En last but not least, willen de twee natuurlijk ook een beetje genieten. “Maar we doen wel gewoon normaal hoor”, grapt Kimmy. “We zijn niet ineens flessen aan het bestellen op het terras. We zijn lekker gewoon gebleven.”

Reünieaflevering

Of ze naast al deze plannen nog tijd hebben om hun Love Island-collega's te zien? Presentator Fawry wil in Realitea graag weten of er een reünieaflevering komt. "Ik weet het niet, maar Nycole had het er van de week wel over”, zegt Kimmy. Kengi voegt daaraan toe: "Ik had gehoord midden oktober. Maar ik heb nog niets gezien van een planning, of zo." Het zou Kimmy en Kengi in ieder geval leuk lijken als er een reünieaflevering komt. "Ik heb er helemaal zin in", zegt Kimmy. Wij ook!

Bron: Realitea | Beeld: Love Island