Bang voor spinnen? Dankzij déze gouden tip heb je nooit meer last van spinnen in huis

Dit simpele trucje gaat je sowieso helpen.

Spinnen zijn toch echt wel de grootse nachtmerrie van velen. Krijg jij de kriebels van die kleine beestjes en wil je liever geen doodsangsten meer uitstaan in je eigen knusse huis? Wij hebben een oplossing. Hiermee durft er geen spin meer in jouw buurt te komen.

Wondermiddeltje

Veel mensen zijn bang voor spinnen en sprinten zo’n beetje hun huis uit wanneer ze een klein beestje op de muur zien lopen. Herken jij jezelf hierin? Dan hebben we een trucje voor je. Geloof ons: door dit recept zal geen spin meer een stap in jouw huis zullen zetten. Het trucje is heel simpel. Je hebt alleen een sprayfles of plantenspuit nodig. Vul dit spray-flesje met water en voeg vervolgens een aantal druppels pepermuntolie toe.

Schud het mengsel gedurende een minuut en je anti-spinnen wondermiddel is klaar. Spuit het goedje rond alle kozijnen, deuren (binnen en buiten), scheurtjes in de muren en het plafond. Het achtbenige insect vindt het goedje zó vies dat ze sowieso op grote afstand blijven.

Lekker ruiken

Moet je iedere dag met de spray in de weer door je huis? Gelukkig niet. Je hoeft niet dagelijks het hele huis te voorzien van een flinke hoeveelheid pepermuntolie. Eén keer in de week sprayen is al genoeg. Je zou wellicht in de zomer een keertje extra kunnen sprayen om de spinnen weg te houden uit je huis.

Behalve dat je geen last meer hebt van ongevraagde gasten, gaat je huis ook nog eens enorm fris ruiken van de spray. Win-win situatie, dus!

Bron: Grazia Archief | Beeld: Dynasty

Laatste nieuws