Oeh: dankzij dít trucje krijg je meer ijs bij de IKEA

Een geweldige lifehack!

Bij een bezoekje aan de IKEA kan een heerlijk softijsje natuurlijk niet ontbreken. Extra leuk is het dat je je ijsje zelf kunt maken. Zou jij het liefst ook nog net iets meer ijs in je hoorntje willen? Cone-gratulations, want op TikTok gaat daarvoor een mega handige lifehack viral.

Meer ijs

Een bezoekje aan de IKEA is niet helemaal compleet zonder een ijsje te halen. Toegegeven: we zouden met gemak twee van die ijsjes op kunnen, maar dat is misschien een tikkeltje over the top. Al kun je je ice cream cravings wel tegemoetkomen met deze truc. Op TikTok gaat momenteel een lifehack rond hoe je meer ijs kunt krijgen bij de Zweedse woonwinkel.

Zo werkt het

Volg de instructies zoals op het ijsapparaat staan weergegeven, maar pak het nét even wat anders aan nadat je op de ijsknop hebt gedrukt: houd op dit moment je hoorntje een klein beetje omhoog.

@matsalehmamat

🤫 don’t let them find out #fyp #foryou #foryoupage #ikea #toktokmalaysia #ikeahack #icecream #lifehack #hack

♬ original sound – Matsaleh Mamat – David

In bovenstaande TikTok-video kun je precies zien hoe het trucje werkt. De ijsmachine kan het gewicht van het ijsje zo namelijk niet goed registreren en vult ‘m met meer ijs. Zo simpel is het! You cone do it.

Bron: Kookfans, Grazia archief | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws