De Verraders Halloween-cast over nieuw seizoen: ‘Alles wat je hoopt’

'Het neemt wendingen die je niet zou verwachten, die niemand zag aankomen'

Nog maar één nachtje slapen en dan gaat het nieuwe seizoen van De Verraders Halloween van start. Het belooft weer een bloedstollend spannend seizoen te worden, vol verraad. Grazia vroeg de cast van dit seizoen wat we kunnen verwachten en waarom je écht moet gaan kijken.

Spannender dan ooit

“Dit seizoen van De Verraders Halloween dat wordt er een om je vingers bij af te likken”, zegt presentator Frank Evenblij. “Het wordt misschien wel spannender dan ooit. Het is af en toe zelf seen beetje…luguber.” Oeh! “Spanning, sensatie, bedrog”, voegt acteur André Dongelmans daaraantoe. “Gewoon alles wat je hoopt wat De Verraders heeft.”

Gevaarlijke groep

Maar liefst dertien BN’ers durven het avontuur aan en doen dit seizoen mee aan de Halloween-editie van De Verraders. “Het is een hele leuke groep, gezellige groep, gevaarlijke groep”, aldus Tim den Besten. En daar is ook Monica Geuze het mee eens: “Ik denk dat het een hele leuke gemixte groep van mensen is”. En naast een leuke cast, kunnen we vooral spanning en sensatie verwachten. “Dat we in een groot kasteel met z’n allen gaan ronddwalen met Halloween, om elkaar daarna van vanalles te verdenken”, vast Jay-Jay Boske samen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

Onverwachte wendingen

“Het neemt wendingen die je niet zou verwachten, die niemand zag aankomen – zelfs Frank niet, en die heeft al aardig wat meegemaakt”, vertelt Eva Koreman. “Er zijn dingen gebeurt die nog nooit eerder zijn gebeurd”, beaamt Fajah Lourens. “Monica Geuze, af en toe doodsbang. Maar ook Guido Weijers, een stoere grote man, die zie je ook af en toe met knikkende knieën”, zegt Frank.

“Mensen moeten natuurlijk helemaal niks. Maar als ik een gratis advies zou mogen geven, dan zou ik zeker De Verraders gaan kijken”, stelt Tim. “Als je houdt van enge kastelen, mooie mensen, maar stiekem ook snitches”, aldus Pepijn Lanen. “Ik denk dat je van begin tot eind twists gaat krijgen”, zegt André. “En dat alles in een heel mooi decor”, vult Tim aan. “Eh ja, je moet het toch wél kijken.”

De Verraders Halloween is vanaf 30 september wekelijks te zien bij Videoland. 

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws