Chantal Janzen dankt carrière aan Debbie van B&B Vol Liefde

Wait, what?

Chantal Janzen is al jaren op televisie te zien en heeft inmiddels talloze prachtige programma’s en acteerklussen op haar naam staan. Deze glansrijke carrière begon echter jaren geleden bij iemand die we eigenlijk pas sinds kort kennen, namelijk Debbie uit B&B Vol Liefde! Aan Grazia vertelt Chantal hoe dat is gegaan.

B&B Vol Liefde

In het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde leerden we Debbie kennen, die een B&B runt in het zonnige Spanje. De vrolijke B&B-eigenaresse groeide al snel uit tot publiekslieveling. En hoewel ze meerdere leuke mannen over de vloer kreeg, was Paul al vanaf het begin van de partij en was het voor kijkers duidelijk dat hij dé man was voor Debbie. Een paar weken later bleek inderdaad dat de twee een match made in heaven zijn en vonden ze elkaar helemaal. Enne, ze zijn nog steeds heel gelukkig samen!

Debbie en Chantal

Gisteren sprak Grazia Chantal op de paarse loper tijdens het RTL Content Event. Als we de presentatrice vragen wat haar favoriete realityserie van het afgelopen jaar is, dan hoeft ze daar niet lang over na te denken. “B&B Vol Liefde“, zegt ze zonder twijfel. “Het is ook niet helemaal eerlijk hoor, dat ik dat heel leuk vond, niet onbevooroordeeld. Want, ik ken Debbie”, onthult ze vervolgens. “Debbie is degene die mij op televisie heeft gekregen. “Debbies functie destijds was uitvoerend producent bij Endemol, en door haar ben ik op televisie gekomen.”. Dus nou, een klein primeurtje voor jullie”, lacht ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

Of Debbie en Chantal nog steeds contact hebben? “Nee, eigenlijk niet. Wel dat hoorde ik van ‘Debbie heeft een B&B’ en dan deden we elkaar de groeten”, vertelt Chantal. “Ik zou het heel leuk vinden om haar weer te zien.” En guess what? Die reünie vond dezelfde middag nog plaats, want ook Debbie en Paul waren op het event. Hoe leuk!

Beeld: NL Beeld / Grazia

Laatste nieuws