Love Islands Thijn over Naomi: ‘De interesse in haar is er zeker’

'Op dit moment hebben we het heel gezellig.'

Tijdens zijn deelname aan Love Island vond Thijn helaas niet de liefde van zijn leven. Wel ontstond er tussen hem en Islander Naomi een leuke klik. In de villa hadden de twee helaas weinig tijd om uit te zoeken of er meer tussen hen kan ontstaan. In gesprek met Grazia deelt Thijn dat hij dan ook graag in Nederland onderzoekt of er een heuse spark kan ontstaan tussen hem en Naomi.

Koppelpartner

Als Thijn zijn intrede in de Love Island-villa maakt, kan hij het al meteen goed met Naomi vinden. In de eerste instantie lijkt het erop dat de twee een vriendschappelijke klik hebben. “Naomi is een superleuke meid. Nadat ik een week in de villa zat, dacht ik wel even van: misschien kan er wel wat ontstaan’, deelt Thijn enthousiast als we met hem bellen.

“Je zit 24/7 met elkaar in de villa. Met Naomi had ik altijd goede gesprekken en met haar kan ik ook enorm lachen. We gingen echt op een leuke manier met elkaar om in de villa en dat is iets wat heel belangrijk voor me is. We konden van alles met elkaar delen, en dat is echt belangrijk.” Toch duurde het wel een tijdje voor Thijn en Naomi officieel in een koppel zaten. “Toen de klik ontstond, zaten we allebei in een ander koppel. We waren allebei nog zoekende.”

Exit

Als Thijn en Naomi tijdens de laatste herkoppeling dan eindelijk officieel een koppel vormen, hoopt Thijn zijn connectie met Naomi verder uit te zoeken. Helaas werden ze naar huis gestemd. “We hadden graag langer in de villa willen blijven om elkaar nog beter te leren kennen, en te kijken of er meer kon ontstaan, maar helaas moesten we naar huis.”

Dat Thijn en Naomi naar huis moesten, betekent echter niet dat de twee geen contact meer hebben. “Mijn contact met Naomi is op dit moment heel goed”, reageert Thijn enthousiast. “We hebben ook afgesproken dat we elkaar blijven appen en samen de afleveringen terug gaan kijken. Op dit moment hebben we het heel gezellig. Gisteren hebben we samen geluncht en dat was heel gezellig. We gaan zeker nog vaker afspreken. Ik ben niet iemand die snel verliefd wordt, maar ik kan wel snel interesse krijgen in iemand. Die interesse in Naomi is er zeker. Dus wie weet…”

Beeld: Privébeeld

Laatste nieuws