Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Love Islands Garbi en Junar zijn uit elkaar

Ook dit finalekoppel is uit elkaar.

De knappe Garbi en Junar leken elkaar helemaal gevonden te hebben tijdens Love Island. Ze haalden dan ook de finale samen en eindigden op de tweede plek. Toch is nu het doek gevallen voor de twee en zijn ze uit elkaar.

Uit elkaar

Garbi vormde tijdens Love Island voor een tijdje een koppel met Kevin, maar toen Casa Amor kwam voelde ze zich meteen aangetrokken tot de knappe Junar. Ze besloot hem dan ook mee terug te nemen naar de villa. De twee groeiden steeds meer naar elkaar toe en haalden dan ook de finale. Helaas is het eenmaal terug in Nederland en België toch stukgelopen tussen de twee en hebben ze – net als Nycole en Jonna – besloten om er een punt achter te zetten. Garbi deelde het treurige nieuws afgelopen weekend op Instagram.

Bericht

"Lieve allemaal. Ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik heb besloten om er een punt achter te zetten. Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is, maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal", aldus Garbi in haar Instagram Stories.

Junar hield zijn bericht kort en plaatste slechtst een gebroken hartje in zijn Stories. Het is het tweede koppel van afgelopen seizoen dat uit elkaar gaat. Ook Nycole en Jonna zijn niet meer samen. Lot en Kevin, Job en Nathalia en winnaars Kimmy en Kengi zijn nog wel aan het daten.

Bron: Instagram @juicechannel | Beeld: Love Island