Love Islands Nycole over Garbi: ‘We hebben zo’n hechte vriendschap opgebouwd’

'We spreken elkaar elke dag'

Helaas hield Nycole niet de liefde van haar leven over aan Love Island, maar bouwde ze wel veel mooie vriendschappen op. Vooral haar vriendschap met Garbi is heel hecht. Aan Grazia vertelt Nycole dat de twee elkaar dan ook elke dag spreken.

Garbi

Het afgelopen seizoen van Love Island bestond uit de nodige plottwist. Zo werd Nycole als allereerste Islander naar huis gestuurd, maar mocht ze toch terugkeren naar de villa. “Toen ik dacht dat ik naar huis moest, was ik er oké mee. In mijn mind was ik alweer bij mijn ouders. Ik had echt niet verwacht dat ik terug mocht komen”, vertelt Nycole als we met haar bellen.

“Het was heel weird. Ik had al zoveel gehuild en had niet verwacht dat ik weer naar de villa zou gaan.” Waar de meeste Islanders vooral blij zouden zijn, dat ze nog kans maakten om de liefde te vinden, was  Nycole vooral blij dat ze haar bestie weer zou zijn. “Uiteindelijk wilde ik heel snel weer terug, zodat ik Garbi weer kon zien”, lacht Nycole. “Wij hebben zo’n hechte vriendschap opgebouwd.”

Elke dag contact

Nu Love Island is afgelopen, zien de dames elkaar niet meer 24/7. Wel staan ze 24/7 voor elkaar klaar. “We spreken elkaar elke dag”, deelt Nycole enthousiast. “Ook is ze gisteren pas vertrokken. Ze was een paar dagen bij mij thuisgebleven.”

“We gaan samen uit, praten over onze toekomstplannen en carrière, en maken plannen met z’n tweetjes. We wonen helemaal niet bij elkaar in de buurt, maar binnenkort zie ik haar weer. Dan blijf ik bij haar slapen en gaan we op stap. Ook hebben we voor daarna alweer een datum geprikt dat we elkaar zien.”

“Ik heb veel steun aan Garbi, maar niet alleen aan haar. Alle deelnemers zijn er voor elkaar. We praten dagelijks en hebben een groepsapp. Dat is heel fijn.” Awh!

Beeld: Privébeeld Nycole

Laatste nieuws