Oeh: dit is het favoriete parfum van Hailey Bieber

Wil je hebben!

Hailey Bieber ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Maar naast dat ze schitterend voor de dag komt, draagt ze ook nog eens een heerlijk ruikende parfum. Benieuwd welke dit is? We vertellen je meer, want deze wil je in je parfumcollectie!

Fantastische smaak

Hailey Bieber heeft smaak, dat weten we allemaal. Naast dat de celebrity er altijd flawless uitziet, draagt ze ook nog eens een heerlijk ruikende parfum. En een parfum waarmee we Justin Bieber om onze vinger kunnen winden, willen we allemaal!

Fleur Narcotique

Het supermodel draagt een parfum van een niche, Frans parfumhuis – of course. Het draait allemaal om de geur Fleur Narcotique van Ex Nihilo, een bekend merk uit Parijs. En zoals de naam al zegt, ruikt de parfum bloemig.

De eau de parfum is sophisticated en verleidelijk en wordt door Skins beschreven als ‘een sensuele pioenroos verpakt in houtige geurnoten, bergamot, perzik en jasmijn’. Het heeft een overdosis aan essentiële ingrediënten voor een explosie van krachtige geuren. Oeh la la!

Prijskaartje

We kunnen natuurlijk niet verwachten dat madame Bieber met een goedkoop geurtje door de straten van LA paradeert. En daarom hangt er ook een behoorlijk prijskaartje aan het favoriete parfum van Hailey. Fleur Narcotique van Ex Nihilo is te koop vanaf 50 milliliter en kost €195. Voor 100 milliliter betaal je €280. Toch nog maar even sparen om net zo te ruiken als de vrouw van Justin…

Bron: nsmbl | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws