Móet je hebben: het virale roze wc-papier van IKEA

Love it!

Vind jij het tijd voor een toilet make-over, maar wil je er niet té veel geld aan kwijt zijn? We get that. Enne, gelukkig hebben wij alvast een item die niet mag ontbreken als jij je toilet een touch-up geeft. Nóg leuker: het is ook nog eens spotgoedkoop.

Wc-papier

Iedereen houdt wel van een beetje kleur in huis, toch? En hoewel je vast en zeker wel een touch of color in je woon- of slaapkamer óf in je keuken hebt, kan het ook prima in je toilet. Maak bijvoorbeeld je wc-bezoek wat gezelliger en kleurrijker met het roze wc-papier van de IKEA!

TikTok zou TikTok natuurlijk niet zijn om ook deze trend weer op te pakken, en ja hoor: de roze toiletrollen gaan he-le-maal viraal op het platform. We zien het steeds voorbij komen op onze For you page, dus we kunnen er écht niet meer omheen. Een pak bevat vier roze rollen wc-papier, waar je hoogstwaarschijnlijk net iets meer dan vier euro voor betaalt. Maar hey, dan heb je natuurlijk ook wat.

@homesweetpink When all your dreams come true… ladies and gentleman… you can buy PINK TOILET PAPER. Thank you Ikea 🎀🎀🎀🎀🎀 #pinktoiletpaper #pinkbathroom #pinkeverything #pinkismyfavorite #ikeafinds #thingsfromikea ♬ Austin Millz Ladies And The City – Austin Millz

Andere kleur

Voor de mensen die niet zo van de kleur roze houden, maar toch een gekleurd wc-rolletje in het toilet willen hebben is er ook goed nieuws: de wc-rollen zijn er namelijk niet alleen in kleur roze. Ook hebben de virale wc-rollen binnenkort een blauwe variant! Genoeg redenen om naar de IKEA te gaan, toch?

Bron: Fem Fem | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws