Nieuw seizoen Love is Blind staat nu op Netflix

Dat wordt bingen!

Zeg al je plannen maar af, want het vijfde seizoen van Love is Blind is vanaf vandaag te bingen op Netflix. Met iemand daten die je niet kunt zien, om vervolgens pas diens uiterlijk te zien nádat je verloofd bent. Het blijkt een succesformule!

Nieuw seizoen

Love is Blind is een van onze favoriete realityshows. De trailer van het gloednieuwe seizoen deelde Netflix eerder al. Enne, het belooft veel goeds. Onze dagelijkse dosis drama blijft zo mooi aangevuld!

Tinder en Grindr kunnen we wel vergeten, want dé manier om je toekomstige man of vrouw te vinden doen we tegenwoordig via een datingprogramma. Of dit lukt? No worries, de eerste vier seizoenen van Love is Blind hebben dit al bewezen. Ook dit seizoen zal de presentatie weer in handen liggen van Nick Lachey en Vanessa Lachey. Can’t wait!

Love is Blind

In Love is Blind gaan vijftien mannen en vijftien vrouwen op zoek naar de liefde in een sociaal experiment waarbij ze elkaar niet kunnen zien. Ze zitten in afzonderlijke pods en communiceren met elkaar door een muur. De singles krijgen slechts tien dagen de tijd om elkaar te leren kennen. Als ze elkaar in het echt willen zien, moeten ze zich eerst in de pods verloven. Wanneer de kersverse verloofden terug zijn in de echte wereld moeten ze hun trouwdag plannen. Hierdoor zullen de koppels er snel achter komen of ze hun emotionele band kunnen omzetten in een ook aantrekkelijke, fysieke band. De enige vraag die wordt gesteld in dit experiment is: maakt liefde echt blind?

Het nieuwe seizoen is vanaf vandaag te zien op Netflix!

Bron: Instagram @netflixnl | Beeld: Monty Brinton/Netflix

Laatste nieuws