Oh no! Raven en SK uit Love is Blind zijn uit elkaar

SK zou overspel hebben gepleegd.

We raken niet uitgepraat over het derde seizoen van Love is Blind. Net als voorgaande seizoenen zijn er weer genoeg interessante kandidaten. Aan het einde van het seizoen stapten slechts twee koppels in het huwelijksbootje, maar bleek tijdens de reünie-aflevering dat Raven en SK hun relatie nog een kans wilde geven. Toch is het nu alsnog stukgelopen tussen de twee en zijn ze uit elkaar.

Geruchten

Raven en SK maakte het treurige nieuws afgelopen weekend bekend op hun Instagram. Er klonken al langere tijd geruchten over problemen tussen Raven en SK, want SK zou namelijk overspel hebben gepleegd. Meerdere vrouwen deden hun verhaal en vertelden contact te hebben gehad met SK. Zo maakte een vrouw zelfs een TikTok waarin ze vertelde dat ze SK via de datingapp Hinge had leren kennen en met hem op date is geweest. Dit zou na de opnames van Love is Blind zijn geweest. Deze screenshots belandden weer op social media, waarna de geruchtenmolen al snel op volle toeren begon te draaien.

love is blind

Statement

Sad enough, bleken de roddels inderdaad te kloppen. “We zijn bedroefd te moeten aankondigen dat we besloten hebben onze eigen weg te gaan,” luidde de verklaring van de twee op Instagram. “Vanwege de lopende juridische procedures rond deze beschuldigingen kunnen we geen verdere details geven en vragen we u onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijd.” Wat die juridische procedures precies inhouden, vertelde Raven en SK niet.

“Bedankt voor het volgen van ons liefdesverhaal en het geloof in ons”, sluiten ze af. “Deze reis heeft ons leven voor altijd gevormd en we zijn zo dankbaar voor iedereen die er deel van heeft uitgemaakt. Jullie liefde en steun betekent alles.”

Koppels Alexa en Brennon en Colleen en Matt zijn nog wel bij elkaar na het programma.

Bron: People | Beeld: Love is Blind, Instagram

Laatste nieuws