Yes! De nieuwe trailer van Hunger Games is nu te zien

Finally!

Goed nieuws voor Hunger Games-fans. We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk heeft Lionsgate Movies de trailer van The Ballad of Songbirds and Snakes uitgebracht. Enne, de beelden van de langverwachte prequel beloven veel goeds. Exciting!

Prequel

Het is alweer een hele poos geleden sinds we de laatste film van The Hunger Games in de bios konden kijken. Maar eindelijk is het zover: The Ballad of Songbirds and Snakes is bijna te zien. Gelukkig kunnen we alvast even voorproeven, want Lionsgate Movies heeft de nieuwe trailer uitgebracht. Maar waar gaat de film eigenlijk over?

De proloog speelt zich ver voor de tijd van Katniss Everdeen af. Het hoofdpersonage in het vijfde deel is namelijk Coriolanus SnowSay what? Juist, de machtsbeluste dictator uit de originele Hunger Games-reeks staat dit keer centraal. Hij is echter nog ver verwijderd van zijn presidentiële titel.

In The Ballad of Songbirds and Snakes, is Snow pas achttien jaar oud. Hij is mentor van één van de deelnemers aan de tiende Hunger Games, en moet proberen zijn tribute door de Games te loodsen, die dan nog een heel andere insteek hebben.

Hoofdrollen

Een van de hoofdrolspelers in de prequel is Lucy Gray Baird, die wordt gespeeld door Rachel Zegler. “Als je Suzanne’s (Collins) boek leest, komen Lucy Gray’s emotionele intelligentie, fysieke behendigheid en krachtige, vastberaden zangstem naar voren. Rachel belichaamt al die vaardigheden – ze is de perfecte keuze voor onze Lucy Gray”, zo liet voorzitter Nathan Kahane van filmstudio Lionsgate weten in een verklaring.

Actrice Viola Davis neemt de rol van Volumnia Gaul op zich. “Het is vanaf het begin onze droom geweest dat Viola Dr. Gaul zou spelen vanwege de subtiele intelligentie en emotie die ze in elke rol laat zien”, laat filmproducente Nina Jacobson weten. “We zijn daarom ontzettend blij dat Viola met haar buitengewone talent en aanwezigheid deze belangrijke rol zal vervullen.” Ook Hunter Schafer, die je kunt kennen als Jules in Euphoria, heeft een rol in de film. Zij speelt de zus van Snow.

De film zal dit najaar vanaf 16 november in de bioscoop te zien zijn. Can’t wait!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: The Ballad of Songbirds and Snakes

Laatste nieuws