Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met Love is Blind-koppel Jackie en Josh

Zijn ze nog samen?

Love is Blind is een van onze favoriete realityshows van Netflix. Het vierde seizoen van de serie ging eind vorige maand eindelijk van start op Netflix. Sindsdien zijn we mega invested in alle koppels en natuurlijk heel benieuwd hoe het nu met ze gaat. In de reünie-aflevering verklappen Jackie en Josh of ze nog samen zijn.

Programma

In Love is Blind gaan vijftien mannen en vijftien vrouwen op zoek naar de liefde in een sociaal experiment waarbij ze elkaar niet kunnen zien. Ze zitten in afzonderlijke pods en communiceren met elkaar door een muur. De singles krijgen slechts tien dagen de tijd om elkaar te leren kennen. Als ze elkaar in het echt willen zien, moeten ze zich eerst in de pods verloven.

Dat deelnemers middels Love is Blind de ware tegen kunnen komen, bewees een aantal koppels al. Zo zijn Amber Pike en Matt Barnett (S1), Lauren Speed en Cameron Hamilton (S1), Alexa Alfia en Brennon Lemieux (S3) en Colleen Reed en Matt Bolton (S3) nog steeds happily married! 

Jackie en Josh

In het vierde seizoen konden we zien hoe Jackie en Josh aan elkaar gekoppeld werden. We hoopten dan ook bij de reünie te weten te komen hoe het nu tussen ze gaat. Enne, ze zijn nog samen! Dat vertellen ze in een vooraf opgenomen interview, want ze konden beiden niet fysiek bij de reünie aanwezig zijn. "We nemen onze tijd met alles", vertelt Josh. "Het leven gaat snel en we willen niks overhaasten. Soms kun je te snel gaan in de liefde, denk ik." Ze zijn zelfs al gaan samenwonen. "We wonen nu samen. We hebben een hond en een vis." Aahw!

Jackie is dolblij met haar deelname aan het programma. "Ik ben enorm gegroeid sinds vorig jaar." De realityster was eerst nog verloofd met een andere kandidaat, Marshall, en werd er van beschuldigd hem bedrogen te hebben. Dat verhelderde ze in een Instagram-post vorige week.

"Ik heb het uitgemaakt voor ik Josh tegenkwam in een koffietentje. Het lijkt erop dat ik ben vreemdgegaan, maar ik ben geen vreemdganger", schreef ze. Duidelijk!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Love is Blind (Netflix)