Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes komt met vervolg op documentaire

In het vervolg kunnen we zien hoe de zanger zijn leven oppakt na zijn verslavingen.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat André Hazes zijn eerlijke verhaal deelde in de zeer persoonlijke documentaire André Hazes: Crossroads. Binnenkort kunnen we zien hoe de zanger zijn leven oppakt nu hij zijn verslavingen achter zich heeft gelaten, in het vervolg van de docu genaamd André Hazes: The Next Chapter.

The next chapter

In de eerste documentaire gaf André zich helemaal bloot en deelde hij eerlijk hoe hij de afgelopen jaren heeft gedeald met zijn verslavingen. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. In het nieuwe driedelige vervolg zien we hoe André het leven oppakt nu hij zijn verslaving achter zich heeft gelaten. André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november te streamen bij Videoland.

Zonder filter

"Nadat ik André volgde tijdens zijn struggle met verslavingen was naar mijn gevoel het verhaal nog niet verteld", zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey. "Afkicken is één, maar het volhouden en je leven opnieuw vormgeven is een ander verhaal. André gaf me opnieuw de kans hem een jaar van heel dichtbij te volgen. Het jaar waarin hij de cirkel blijvend doorbreekt en ondanks tegenslagen kijkt naar de toekomst", vertelt ze over de docu. "Een coming-of-age verhaal. Opnieuw bloedeerlijk en zonder filter."

Nieuwe manier van leven

"Afkicken van een verslaving is niet een einde maar juist het begin van een nieuwe manier van leven. Hoe pakt hij dit leven weer op? En hoe claimt hij zijn plek op het podium weer terug na bijna twee jaar afwezigheid?" zegt Videoland over de docu. "We zien de weg naar zijn eerste tv-interview bij Eva Jinek en zijn comeback optreden bij Holland Zingt Hazes, we volgen hem bij het maken van nieuwe muziek én krijgen een kijkje in zijn privéleven met Monique." We can't wait! 

De driedelige documentaire André Hazes: The Next Chapter is vanaf 18 november wekelijks te streamen bij Videoland.

Bron: Videoland | Beeld: Het Konijn