André Hazes deelt voorproefje van eerste single na comeback

De zanger komt weer met nieuwe muziek!

Een paar weken geleden maakte André Hazes zijn comeback op het podium. De zanger is weer helemaal terug, en komt binnenkort ook met gloednieuwe muziek! Op Instagram deelt hij alvast een voorproefje van zijn nieuwste single.

Comeback

Vorige maand maakte André zijn comeback op het podium van Holland Zingt Hazes. Het was voor het eerst sinds september 2021 dat hij weer op een podium stond, en dat deed de zanger dit zonder drugs of alcohol. “De aanloop hier naartoe vond ik extra spannend”, zei hij na afloop van het eerste concert tegen Shownieuws. “Er waren genoeg momenten waar ik eigenlijk normaal gesproken een biertje zou pakken.” André maakt zichzelf vaak ‘helemaal gek’ voor een show, maar bleef dit keer heel rustig. “Dus ik vind het eigenlijk zonde van mijn afgelopen jaren geweest dat ik het op die manier heb gedaan. Ik heb er nu ook echt van genoten, voor het eerst misschien wel in mijn leven. Ja, dat is heel fijn.”

Nieuwe muziek

Inmiddels is André weer helemaal back on track en komt hij zelfs met nieuwe muziek! Deze week maakte hij zijn hele Instagram-account leeg en ontvolgde hij iedereen. Een actie die we vaker zien voor een grote aankondiging – zo ook dit keer! Op Instagram deelt de zanger vandaag namelijk een voorproefje van zijn nieuwe single Deel Van Mij. Het wordt zijn eerste release sinds het najaar van 2021, ontzettend spannend dus! Wanneer het nummer precies uitkomt is niet bekend, maar naar verwachting is dat aanstaande vrijdag.

Hieronder kun je alvast een voorproefje van het nummer horen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Reacties

Hoewel we nog maar een klein stukje van het nummer te horen krijgen, zijn de reacties nu al enorm positief. Zo reageert collega-artiest Snelle met: “Klinkt als een banger!” “Eindelijk! Wordt een knaller 🔥”, schrijft iemand anders. “Geweldig Andre!” en “Suuuuuper hard dit!” klinkt het verder.

Bron: Instagram @andrehazes, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws