Op de wishlist: dit zijn onze favoriete Barbiecore beauty items

Let's go pink!

Knalroze make-uplooks: dankzij Barbie kunnen we er geen genoeg van krijgen. Dit zijn onze favorieten du moment.

Knallen maar

Barbiecore
€31

Fel, feller, felst. Als je voor Barbiecore gaat, doe het dan goed en kleur de appeltjes van je wangen lekker opvallend met de Cloud Crush Blush Watermelon Rain van Too Faced. En voor de momenten dat je toch iets subtieler moet zijn, kun je deze blush heel makkelijk blenden met de rest van je make-up.

Totally pink

barbiecore beauty
€19,99, verkrijgbaar bij Douglas

De Tinted Butter Balms van Kylie Cosmetics zijn to die for. De Pick Me Up At 8-balm hydrateert tot twaalf uur lang en geeft je lippen een ultraglans met babyroze touch. Wil je hebben!

Liptastic

beauty
€12,99

Til je lipstick game naar een hoger niveau met een goede lipliner. Onze favoriet is de Waterproof Lip Liner in de kleur Romantic lips uit The Little Mermaid-collectie van Kiko. Contour je lippen hiermee om nog langer van je lippenstift te genieten. Kisses!

Time to shine

barbiecore beauty
€12

Van sommige dingen heb je nooit genoeg. En ja, dan hebben we het over roze nagellak met glitters. De Glitter Pink gellak van Pink Gellac glimt je tegemoet en blijft minstens veertien dagen lang zitten.

Om te zoenen

beauty
€31,50

Kleur en verzorging komen samen in Afterglow Sensual Shine Lipstick van Nars. Met de perzikroze tint Orgasm stift je je lippen zachtroze met een golden shimmer. En dankzij de mango- en sheaboter worden je lippen extra goed verzorgd en gehydrateerd.

Hebben!

barbie beauty
€18,95

Come on Barbie, let’s go party! Dit mini-oogschaduwpalette uit de Barbie The Movie Makeup Collection
van NYX Professional Makeup is een musthave voor iedereen die van een feestje én van Barbie houdt. Extra fijn is de Butter Gloss-sleutelhanger, handig voor een snelle touch-up.

Dit artikel vind je in de nieuwste Grazia, nu in de winkel! 

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws