Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fawry onthult of hij nog contact heeft met René Watzema

'Er wordt altijd zo omheen gedraaid'

Lange tijd waren Farja Farvadin, aka Fawry not Sawry, en René Watzema hét presentatieduo van RUMAG. De twee waren niet alleen collega's, maar ook beste vrienden. Sinds Fawry de overstap heeft gemaakt naar RTL, zien we de twee echter nooit meer samen. What happend? In de podcast Grabbel & Gebabbel vertelt de presenator er alles over.

Eating with my Ex

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Grabbel & Gebabbel praten Fawry en Channah Koerten bij over afgelopen zomer. "Ik heb weer iets gekregen van een aanbieding. Ik ben voor de derde keer gevraagd voor Eating with my Ex. Tot drie keer aan toe heb ik deze mensen het gênante verhaal moeten uitleggen dat ik geen exen heb", begint Fawry. "Ik denk dat ze jou misschien niet geloven. Want toevallig was er laatst iemand bij mij thuis en die zei: 'Gaat Fawr dan nog steeds met die ene jongen?'", reageert Channah. "Dus ik zei: 'Welke jongen?'." Dat bleek om René Watzema te gaan. "Dus iedereen denkt dat het jouw vriend is, of je ex, of weet ik veel wat."

Woede en frustratie

"Maar hoe zit het nou? Vertel ff, want jullie waren wel altijd samen en heel veel mensen denken dat het zo is", gaat Channah verder. "Hoe zit dat dan? Er wordt altijd zo omheen gedraaid..." "Ja, dat snap ik. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er nu eigenlijk wel goed over kan praten, omdat het nu maanden later is", begint Fawry. "Ik had heel veel woede en frustratie naar hem toe, dat weet jij als geen ander. Ik heb heel vaak jankend met jou aan de telefoon gezeten, omdat ik er echt mentaal aan onderdoor ben gegaan", deelt hij openhartig. "Nu gaat het echt heel goed met me en kan ik er makkelijk over praten en heb ik helemaal geen wrok meer naar hem of frustratie of woede."

Beste vrienden

"René en ik hebben gewoon samengewerkt met elkaar en waren beste vrienden, alleen er zijn gewoon heel veel dingen gebeurd tussen ons waardoor het uiteindelijk niet meer heeft gewerkt", geeft Fawry toe. "Zoals?", vraagt Channah. "Er zijn gewoon heel veel kleine dingetjes gebeurd, wat steeds groter en groter werd." Dat blijkt op zowel werk- als privégebied te zijn. "Maar jullie waren echt wel best friends", stelt Channah. "We waren de allerbeste vrienden", bevestigt Fawry. "Hij wist alles van mij en ik wist alles van hem. Het is jammer hoe bepaalde dingen lopen. Ik heb er echt heel veel verdriet van gehad, dat weet ik wel. Alleen op een gegeven moment kan je niet heel veel meer doen."

Fouten toegeven

"Ik heb fouten gemaakt, honderd procent. Maar die heb ik toegegeven en ik heb tegen hem gezegd dat het me spijt dat ik te ver ben gegaan in bepaalde dingen. Ik heb altijd mijn excuses kunnen aanbieden voor hetgeen dat ik heb gedaan", stelt de presentator. "Alleen als de tegenpartij dat niet kan... Dan wordt het een heel lastig verhaal."

"Ik heb uiteindelijk het contact verbroken tussen ons", deelt hij vervolgens. Maar positief als hij is, sluit Fawry af met de mooie herinneringen die ze samen hebben. "We hebben elkaar altijd geholpen, ik heb de allerleukste tijd met hem gehad en ik zal altijd een zwak voor die jongen houden", zegt hij. "Ik wens hem echt het allerbeste."

Bron: Grabbel & Gebabbel | Beeld: NL Beeld