Fawry not Sawry deelt belangrijk bericht over mentale gezondheid

'De beste beslissing ooit was om aan mijzelf te gaan werken.'

Goed voor je mentale gezondheid zorgen is een must, zo vindt ook Farja Farvardin, beter bekend als Fawry not Sawry. In zijn Instagram Stories adviseert hij zijn followers dan ook om altijd hulp te zoeken als je struggelt met jezelf.

Therapie

“Zojuist ben ik teruggekomen van mijn wekelijkse therapiesessie”, begint de presentator van Realitea zijn bericht. Hoewel therapie niet altijd makkelijk is, heeft Farja er heel veel aan. “De afgelopen maanden was het een rollercoaster voor mij en mijn gemoedstoestand. Het gaat nu gelukkig goed en beter dan ooit. De beste beslissing ooit was om aan mijzelf te gaan werken. Over mijn emoties te praten, het leven in het nu, onverwerkte trauma’s aangaan etc.”

Advies

De presentator vervolgt met dat hij nog te vaak mensen in zijn omgeving ziet strugglen met zichzelf. Hij wil dan ook benadrukken dat het belangrijk is om hulp te zoeken als je struggels hebt met je mentale gezondheid. “Daarom zou ik iedereen willen adviseren om echt hulp te zoeken als dat nodig is. Je bent niet gek of gestoord. Persoonlijke zelfontwikkeling is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kunt geven.”

fawry

“Blijf niet met die opgekropte emoties zitten. Bel je huisarts op en plan een afspraak in.” Daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws