Wauw! Groot nieuws voor Fawry not Sawry

De presentator zet een nieuwe stap in zijn carrière.

Lees ook

Farja Farvardin, beter bekend als Fawry not Sawry, heeft een grote nieuwe stap gezet in zijn carrière. De presentator en voormalig roddelkoning stopt bij RUMAG en gaat exclusief werken voor rtl.nl en RTL Boulevard online

Grootste entertainmentplatform

RTL heeft grootste plannen voor de toekomst, en daar past Fawry perfect bij. ‘Met rtl.nl hebben we de ambitie om het grootste entertainmentplatform van Nederland te worden. Het is daarom een hele logische keuze om Farja aan ons te binden”, zegt Marc Schreuder, head of publishing rtl.nl. “Hij heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld als een gepassioneerd contentmaker en zeker ook een groot fan van het genre love, reality & dating. En laten we in dat genre bij RTL & Videoland nu marktleider zijn. Ik ben dan ook heel blij dat hij ons team bij RTL.NL komt versterken om onze groei ambities waar te maken.”

Aftertalks

We kennen Fawry natuurlijk allemaal van zijn eigen Instagramaccount dat heel groot is, maar ook van zijn programma’s bij RUMAG. “Ik heb mij bij RUMAG de afgelopen jaren mogen ontwikkelen en alle ruimte gekregen die ik wilde en daar ben ik ze zeer dankbaar voor”, zegt hij daarover. “Ik wil mij graag verder ontwikkelen en dat kan bij rtl.nl. Naast het maken van aftertalks voor de meest geweldige love, reality & dating programma’s kan ik ook meer content gaan maken op het gebied van entertainmentnieuws en artiesten voor RTL Boulevard online en gaan we samen nieuwe online formats ontwikkelen, iets waar ik waanzinnig veel zin in heb.” Sounds good! 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fawry (@fawrynotsawry)

Volgende hoofdstuk

“RUMAG is een kweekvijver voor talenten waarbij Farja zichzelf de afgelopen jaren heeft laten zien door zijn motivatie en welwillendheid, dat als je wat wilt, je er ook echt komt!” zegt founder Danny Membre over het vertrek van Fawry. “Farja zijn volgende hoofdstuk is absoluut rtl.nl, wij zijn dan ook heel blij en trots dat hij deze kans heeft gekregen en wensen hem alle geluk en succes toe.” Ook namens Grazia, gefeliciteerd en heel veel succes!

Bron: RTL, Instagram @fawrynotsawry | Beeld: Tom Cornelissen 

Laatste nieuws

Zie ook