Yes! Eerste teaser van Beautiful Wedding is te zien

Het vervolg op de romantische komedie Beautiful Disaster.

Goed nieuws voor alle fans van Beautiful Disaster: er komt een vervolg. Dylan Sprouse en Virginia Gardner keren terug voor een huwelijksreis in Mexico. De titel van het tweede deel belooft al veel goeds, enne veel chaos kunnen we natuurlijk verwachten. Voltage Pictures deelt nu een teaser van Beautiful Wedding.

Beautiful Wedding

Voor alle fans die reikhalzend uitkijken naar het volgende hoofdstuk van Abby en Travis: hier hoef je niet lang op te wachten. Het vervolg Beautiful Wedding verschijnt in 2024 in de bioscoop. We can’t wait!

De eerste film zat bomvol drama – we love that! – en dat kunnen we dit keer natuurlijk ook weer verwachten. In de nieuwe film gaan Abby en Travis, na hun bruiloft in Las Vegas, op huwelijksreis naar Mexico met familie en vrienden. Maar zoals we wel gewend zijn, zal deze huwelijksreis allesbehalve soepel verlopen. Want is dit huwelijk hun lot of de zoveelste ramp? In Mexico zal het huwelijk van Abby en Travis op de proef worden gesteld.

Nieuw castlid

Ook zal er dit keer een nieuw castlid in de film verschijnen, namelijk niemand minder dan Kyle Richards. Kyle kennen we natuurlijk al van onder andere Real Housewives of Beverly Hills. Hoe leuk!

Beautiful Disaster

Beautiful Disaster gaat over Abby (Virginia Gardner) en Travis (Dylan Sprouse). Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Maar wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand. Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…

De exacte releasedatum van de Beautiful Wedding is nog niet bekend, maar zal in 2024 in de bioscoop te zien zijn.

Bron: Grazia archief, People | Beeld: YouTube Voltage Pictures, NL Beeld

Laatste nieuws