Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Vervolg Beautiful Disaster is al opgenomen

De titel 'Beautiful Wedding' belooft al veel goeds...

Onlangs was Grazia aanwezig op de grote première van de gloednieuwe romcom Beautiful Disaster. De film draait inmiddels in de bioscopen en de cast kan ons verblijden met goed nieuws: er komt namelijk een tweede deel. Enne, die is zelfs al opgenomen!

Verhaallijn

Beautiful Disaster gaat over Abby (Virginia Gardner) en Travis (Dylan Sprouse). Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Maar wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand. Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…

Intimiteitscoach

Nou kun je bedenken dat er bij zo'n romantische komedie de nodige intieme scènes aan te pas komen. Gelukkig kregen de acteurs hierbij hulp van een intimiteitscoach – iets waar actrice Virginia veel aan heeft gehad. "Voor elke scène ging ze even met ons zitten en spraken we over waar wij ons prettig bij voelden. Als er daardoor in een scène iets veranderd moest worden, dan regelde ze dat voor ons", vertelt ze in gesprek met het ANP. Collega Dylan sluit zich bij haar aan: "Ik vind de aanwezigheid van zulke mensen echt een geweldige nieuwe trend in de filmindustrie. Je ziet het steeds meer en het is briljant."

Vervolg

Beautiful Disaster draait nu in de bioscoop en als je hem nog niet hebt gezien, weet je dus wat je te doen staat! Heb je hem al wel gezien en ben je net zo fan als wij? Dan hebben we geweldig nieuws. De cast van de film heeft namelijk bevestigd dat het tweede deel, Beautiful Wedding, al is opgenomen. "De film is momenteel in post-productie. Dus dat betekent dat ze hem aan het bewerken zijn. Veel kunnen we er niet over zeggen maar het was geweldig om te doen", zegt Dylan Sprouse daarover. Oeh, we kunnen nu al niet wachten!

Bron: RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld