Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Lot over Kevin: 'Ons avontuur stopt hier niet'

Cuteness overload!

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: de finale van Love Island 2023. Op het idyllische eiland hoopten jonge singles tijdens een summer of love de ware liefde te vinden. Voor Islanders Lot en Kevin stopte het Love Island-avontuur eerder, maar gaat het liefdessprookje buiten de villa verder. Op Instagram deelt Lot een lief kiekje!

Love Island

De spannende ontknoping van de finale van Love Island was afgelopen weekend eindelijk te zien. Wekenlang konden we meegenieten met alle avonturen die de Islanders beleefden in de Love Island-villa op Tenerife. Dit seizoen zat boordevol juice, comebacks en drama als je het ons vraagt. Enne, waarom zouden ze er dan niet nóg een schepje bovenop doen?

De programmamakers van Love Island Nederland/België waren dit seizoen on fire als het gaat om comebacks, verrassingen en plottwists. In de tweede week van het programma kwam er namelijk een broer van een andere Islander binnenlopen. Niemand minder dan Kevin, de broer van Jonna stapte ineens de villa binnen. Vóór zijn intrede nam hij Nycole en Garbi mee op date. Op dat moment liet hij echter nog niet weten dat hij de broer van Jonna is, waardoor de surprise nog onverwachter was toen hij de villa binnenkwam. De dates met Nycole en Garbi eindigde helaas in een goede vriendschap. Maar bij Lot vond Kevin gelukkig de liefde!

Pril liefdessprookje

Het liefdessprookje van Kevin en Lot is nog pril. "Mensen vergeten dat Lot en ik elkaar nog maar anderhalve week kennen", vertelde Kevin onlangs. "Ik ga niet meteen 'ik hou van je' zeggen, zo werkt het niet in het echte leven. Maar we blijven elke dag stappen zetten en ik ben er zeker van dat dit zal uitmonden in een relatie." Ahw!

Helaas stopte het Love Island-avontuur eerder voor Kevin en Lot. Het koppel kwam in de gevarenzone terecht en moesten – na de stemmen van de kijkers – de villa verlaten. Op Instagram blikt Lot terug op haar geweldige avontuur op Love Island. "Lieve allemaal, helaas is er een einde gekomen aan mijn Love Island avontuur 🌴", begint ze haar bericht. "Ik ben heel erg dankbaar en had het zeker niet willen missen. Ik wil de crew en alle Islanders bedanken voor dit mooie avontuur, de vriendschappen en alle herinneringen die we samen hebben meegemaakt 💗. Met lieve woorden voor Kevin sluit de Islander haar bericht af. "Ons avontuur stopt hier niet. Ik ben blij dat ik mezelf bij je kan zijn en veel kunnen lachen samen (ja ik kan lachen🤪). Liefs, Lot 🫶." Kevin reageert onder haar bericht met een lieve reactie: "Zie je graag 🫶." Cuteness overload!

Bron: Grazia archief, GVA, Instagram @lotvdoorn | Beeld: Love Island/RTL